Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Pražan týral kočku a ještě se u toho nahrával: Dvakrát ji brutálně srazil pěstí z výšky na zem!

Natočil se, jak týrá kočku: dvakrát ji brutálně srazil pěstí!
Natočil se, jak týrá kočku: dvakrát ji brutálně srazil pěstí!  (Autor: Reprofo/TV Prima)
Autor: ran - 
12. dubna 2021
14:46

Po sociálních sítích kolovalo video, na němž jistý muž z Prahy nepochopitelným a odporným způsobem doma týrá kočku! Záznam byl sice zatím smazán, případem se však už stihla začít zabývat policie.    

Muži z Prahy, který si na kameru natočil své odporné chování vůči nevinnému živému tvoru, má být 31 let, uvedl web televize Prima CNN. Na záznamu je vidět, jak se muž staví před kameru, bere do rukou kočku a krutě s ní praští o zem.

Svůj odporný čin ještě jednou zopakuje. V obou případech kočku sráží surově pěstí. Krátce poté tyran kameru vypíná. Video však televize na sítích zachytila a zveřejnila. Podle jejích informací se naštěstí záznam poté, co se rozšířil, dostal i do rukou policie, která nyní celý případ prošetřuje. 

„Policisté během šetření zajistili videozáznam, na němž podezřelý muž nevhodným způsobem zachází se zvířetem,“ potvrdila pro televizi policejní mluvčí Violeta Siřišťová. „Na základě provedeného šetření bude stanovena právní kvalifikace,“ doplnila mluvčí.

Podle informací televize by muž ze záznamu mohl mít na svědomí i stromy poničené mačetou v Ďáblicích. Jak ale uvedla, policie to zatím nepotvrdila.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

hubaucpanakoblihou ( 14. dubna 2021 21:10 )

Taková zrůda je pro společnost nebezpečná. Je potřeba ho nějak od společnosti izolovat.

Martin32 ( 14. dubna 2021 09:39 )

Udělat mu to samé.

Ramita ( 13. dubna 2021 23:09 )

Takovou lidskou bestii by měli zavřít do laboratoří a provádět na něm ty nechutné pokusy, které provádějí na nevinných zvířatech. Když je tolik lidských svi.. tak proč nezaplnit laboratoře jimi!!! Prolít ti hrdlo brzdovou kapalinou nebo nadopovat tě bělidlem, kyselinou nebo zkusit nějakou střelnou zbraň, jak na tobě bude fungovat!
Doufám, že skončíš v pekle, proklínám tyhle zrůdy! kéž by si tě někdo vzal do parády a mrsknul s tebou několikrát o zem atd.

hafblaf ( 13. dubna 2021 17:36 )

Myslím, že takové psychicky narušené zrůdy by se měly utrácet, jsou rizikem pro okolí.

Pendrek ( 13. dubna 2021 11:56 )

31??? Mačetou posekané stromy, mučené bezbranné zvíře, na řadě je přítelkyně nebo plačící dítě..... Ukázkový psychopat z literatury, a co vy soudci???? Myslíte, že bude stačit 120 hodin VPP???? Takové zrůdy zveřejňovat i psychopata, který týral Nelinku! Nejsou totiž normální a ani se nepolepší!!!

Zobrazit celou diskusi