Boxerovi Václavu P. soud uložil tříleté vězení podmíněně odložené na 4,5 roku. Na práci ostrahy si bude muset nechat pět let zajít chuť. A jako bonus má ještě nařízeno absolvovat program na zvládání vypjatých situací. Verdikt není pravomocný, státní zástupce se proti němu odvolal.

Vyhazovač Jindřich B. už loni přijal osmiměsíční trest podmíněně odložený na rok a čtvrt. Se státním zástupcem uzavřel dohodu o vině a trestu, soud ji posvětil. „Spáchal přečin ublížení na zdraví ve stadiu pokusu a přečin výtržnictví,“ uvedla soudkyně Lenka Prýcová.

Oba vyhazovači se zpovídali z incidentu, který se odehrál předloni v říjnu v plzeňském stripbaru Pamela. Ukrajinci Vasil a Roman si chtěli užít sexu, boxer Václav P. jim ale podle obžaloby sdělil, že oni tam nesmějí.

„Poté obžalovaný chytil poškozeného za paži a blíže nezjištěným počtem úderů jej udeřil do břicha a kopl, způsobil mu natržení jaterního laloku,“ popsal státní zástupce Michal Klíma.

Ukrajinec Vasil skončil v nemocnici, přišel o část jater. Jeho krajan, kterého vyváděl druhý vyhazovač Jindřich B., dopadl o něco lépe. Vyvázl s ranou pěstí do obličeje.

VIDEO: Jak ze sebe dostat vztek a neublížit druhým.

Video
Video se připravuje ...

Jak dostat ze sebe vztek a přitom neublížit druhým.