„Před pěti lety jsme vysílali do Jehnic posádku, kterou tvořili doktor Vladimír Leman a záchranáři Vladimír Jarušek s Liborem Jurným. Jeli tehdy vozem číslo 38. Podle jejich vzpomínek byla maminka moc statečná a šikovný tatínek jí pomáhal až do jejich příjezdu podle pokynů operátorky,“ uvedla mluvčí záchranky Michaela Bothová.

Holčičku pojmenoval lékař

Narodila se tehdy holčička, jejíž jméno rodiče nechali na lékaři Lemanovi. „Vybral Barunka, protože stejně se jmenuje i jeho dcera,“ pokračovala mluvčí jihomoravské záchranky.

Když na záchranku přišla v těchto dnech fotka mírně se usmívající Barunky, která oslavila pět let, měli záchranáři velkou radost. „Speciálně kvůli dívce se společně opět sešli a vyfotili před stejnou sanitkou, v jaké tehdy přijeli,“ popsala další sled událostí Bothová.

Záchranáře fotka „jejich dítěte“ hodně potěšila. „K narozeninám ti přejeme všechno nejlepší, hlavně hodně zdraví, radosti a lásky. Posíláme pozdravy i tvým rodičům a taky babičce, která nám zaslala krásnou fotku. Moc ti to na ní sluší,“ vydali záchranáři společné prohlášení.

VIDEO: Někdy se dětem chce tak moc na svět, že to jejich maminky nezvládnou při nejlepší vůli na sál.

Fotogalerie
4 fotografie