Nakupuju a zároveň šetřím peníze

Nakupovat a zároveň šetřit přes Plnou Peněženku zvládne každý. Stačí si vytvořit účet na plnapenezenka.cz. Ve chvíli nákupu na internetu je třeba se jen prokliknout z Plné Peněženky na zapojený e-shop a z ceny nákupu se lidem vrátí 2 %, 10 % nebo u některých obchodníků i celých 25 %. Peníze si přitom mohou nechat poslat na svůj účet kdykoliv bez omezení. Stačí přes Plnou peněženku nakoupit na jednom z téměř 500 zapojených e-shopů. Mezi nimi nalezneme největší české internetové obchody jako Notino nebo Kasa, ale i zahraniční prodejce od AboutYou nebo Booking po čím dál populárnější AliExpress.

Jeden z uživatelů Plné peněženky si díky svým nákupům přišel na víc než čtvrt milionu korun.
Autor: plnapenezenka.cz

Ušetřit se dá před Vánocemi nebo při Black Friday, ale i po celý rok

Jen na výprodejích při Black Friday nebo na vánočních nákupech se tak dají ušetřit stovky i tisíce korun. V sortimentu partnerů Plné Peněženky najdete elektroniku, zájezdy, módu i hračky. Šetřit na nakupování se ale dá po celý rok, na plnapenezenka.cz běží navíc celoročně speciální soutěže o další slevy nebo zboží. Nyní je to vánoční kalendář, kde si stačí každý den otevřít jedno okénko s exkluzivní nabídkou jednoho ze zapojených e-shopů - většinou slevu na vybrané produkty nebo celý sortiment.

Lištička ohlídá, aby peníze zbytečně neutíkaly

Při nákupech navíc není ani nutné myslet na to, že je třeba kvůli šetření nakupovat přes Plnou Peněženku. Všechno totiž ohlídá lištička, kterou si stačí nainstalovat do prohlížeče. Už při brouzdání po internetu totiž řekne, kolik % z nákupu e-shop nabízí. Kdo ji má, přijde si na odměnách v průměru o tisícovku víc, než ostatní.

.
Autor: plnapenezenka.cz