Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Smrt Barby (†45) z Kelly Family: Jak vlastně žijí ostatní členové skupiny? Dobrodružství, modeling i rozvody!

/
  • Jak šel čas se členy Kelly Family?
    23. dubna 2021 ● 06:00

    Náhlá a zcela nečekaná smrt Barby Kellyové (†45) opět rozvířila poklidné vody kolem kdysi dávno velice populární rodinné skupiny Kelly Family. Mnozí zavzpomínali na devadesátá léta, kdy za doprovodu písniček An Angel, First Time či Can’t Help Myself prožívali své první lásky. Kapela už sice nějakou dobu nevystupuje, mnozí členové se však hudbě věnují dodnes... a někteří se našli zase v docela jiném odvětví. Podívejme se společně na to, jak si dnes žije devět slavných sourozenců z celkem dvanácti potomků patriarchy této muzikální rodiny, Daniela Kellyho (†71).

  • 1.

    Kathy (58)

    Celým jménem Kathleen Ann Kellyová. Po předčasné smrti maminky Barbary Ann (†36), v době, kdy jí bylo 19 let, převzala mateřskou roli a starala se o mladší sourozence. Po opuštění kapely v roce 1999 se dala na sólovou dráhu, během níž se věnovala gospelům a opeře. V roce 2007 se opět vrátila ke kapele, se kterou zůstala až do jejího definitivního rozpadu. Mnohokrát vystupovala i v České republice, ať už s Kelly Family, anebo samostatně. V současné době je rozvedená a má jednoho potomka, syna Seana (29).

  • 2.

    Johnny (54)

    John Michael Kelly v kapele hrával na kytaru a na bicí, a pro svůj hlas patřil jednu dobu za hlavní hvězdu – než jej vystřídala „mladší generace“, tedy Paddy a Angelo. On sám to prý uvítal, jelikož byl vždy velice tichý a introvertní. Natočil několik videoklipů Kelly Family a táhlo ho to k filmu. Později se sice rozhodl dát přednost soukromému životu, na hudbu však nezanevřel – společně se svou manželkou Maite Itoizovou (46) společně koncertují, od roku 2010 tvoří formaci Elfenthal. Minulý rok si zatančil v soutěži Let's Dance.

  • 3.

    Patricia (51)

    Maria Patricia Kelly bývala označována za nejkrásnější členku celé kapely. Je vdaná, s manželem Denisem má dva syny, Alexandera (20) a Ignatiuse (18). Také ona se dala na sólovou dráhu. Prodělala několik těžkých chorob. Onemocněla například zánětem míchy, kvůli čemuž pak byla na několik dlouhých měsíců upoutána na lůžko a částečně ochrnula, poté, stejně jako její maminka, onemocněla rakovinou prsu. I tuto zákeřnou nemoc se jí však podařilo úspěšně překonat.

  • 4.

    Jimmy (50)

    James Victor Kelly se od roku 2005, kdy vydal své debutové album Babylon, věnuje sólové dráze. Je ženatý, se svou chotí Meike Höchstovou má dvě dcery, Aimee  (15) a Maire (13). V dobách, kdy býval členem Kelly Family, měl pověst největšího rebela, co se snažil od rodiny trhnout ještě v dobách její největší slávy. V Irsku vystudoval režii, jelikož právě film je prý jeho největším koníčkem.

  • 5.

    Joey (48)

    Joseph Maria Kelly byl nejenom hudebník, ale i nadšený sportovec a dobrodruh. Opakovaně soutěžil (a vyhrával) Ironmana (triatlon skládající se z plavání na trase dlouhé 3,86 km, 180,25 km jízdy na kole a 42,2 km maratonského běhu) či UltraMana. Vylezl na Kilimandžáro, plavil se po Amazonce, putoval za polární kru, a věnuje se i motocrossu a boxu. Se svou manželkou, s baletkou a členkou skupiny Belissima Tanjou Niethenovou má tři děti, syny Luka (21) a Leona (17) a dceru Lilian (15).

  • 6.

    Barby (†45)

    Barbara Ann Kellyová v kapele hrála na kytaru, akordeon a perkuse, své sourozence opustila v roce 2002. Koncertovat přestala údajně kvůli psychickým problémům, šušká se, že prý neustála tlak na skupinu, který v tomto období rostl. Od té doby se také již nadále neobjevovala na veřejnosti. Podle prohlášení zdrcené rodiny Barby podlehla blíže nespecifikované krátké nemoci, a to necelých 14 dní před svými šestačtyřicátými narozeninami.

  • 7.

    Paddy (43)

    Michael Patrick Kelly měl bezesporu velice zajímavý osud. Během krize rodinné kapely na počátku tisíciletí úplně opustil svět šoubyznysu. Ostříhal si své dlouhé vlasy, co byly do té doby jeho poznávací značkou, a vstoupil do francouzského kláštera Společenství sv. Jana, kde se snažil najít nový smysl života. Jako mnich přijal i řeholní jméno, a tak byl bratrem Johnem Paulem Marym. Po šesti letech ale z kláštera vystoupil, oženil se a znovu se začal věnovat hudbě. Vydal čtyři sólová alba. Se svou manželkou Joelle Verreetovou touží po dítěti, ale Bůh jim prý ještě tohoto požehnání nedopřál.

  • 8.

    Maite (41)

    Maite Star Kellyová dnes spolupracuje se zásilkovým obchodem BonPrix a působí zde jako modelka a módní návrhářka pro plus size dámy. Účinkovala v několika německých muzikálech, porotcovala v SuperStar, a také vyhrála taneční soutěž Let’s Dance. Vydala čtyři sólová alba. S bývalým manželem Florentem Raimondem má dvě dcery, Agnes (15) a Josephinu (13). Rozvedli se v roce 2018. Jisté je jedno - sluší jí to dnes daleko více než v době, kdy stála společně se svými sourozenci na pódiu.

  • 9.

    Angelo (39)

    Benjamínek a jeden z nejvýraznějších členů Kelly Family Angelo od kapely definitivně odstoupil v roce 2020, nedlouho poté, co s některými členy své rodiny vystupoval v 02 aréně. Poté se nechal slyšet, že trpí syndromem vyhoření, a rodinný podnik opustil – aby mohl vystupovat už jenom pouze se členy své vlastní početné rodiny. Se svou manželkou Kirou má pět dětí. Tři syny, Gabriela Jeromeho (19), Josepha Ewana Gregoryho Waltera (10) a Williama Emanuela (5), a dvě dcery, Helen Josephine (18) a Mary Emmu (14). V Německu ho kvůli zaměstnávání vlastních dětí popotahují úřady.

  • 10.

    Galerie

    Na snímky z dob jejich největší slávy, ale i ty současné momentky, se můžete podívat do naší galerie.

    VIDEO: Kelly Family v slzách! Po krátké nemoci zemřela jejich milovaná členka (†45)

    Video
    Video se připravuje ...

    Kelly Family v slzách! Po krátké nemoci zemřela jejich milovaná členka (†45) Mall.tv

    Fotogalerie
    150 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 5

diskutujici: Angelo vypadá jak Vašo Patejdl a Patricia by stála za hřích

(23. 04. 2021 07:04)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy