„Sexica“ našich východních sousedů Silvia Kucherenko, exmanželka odsouzeného podnikatele Sergeje Kucherenka(51), se z živoucí Barbie pomaloučku mění v osobu, jakou bývala před hromadou chirurgických a estetických zákroků. Po zmenšení svých pověstných pysků na tváři také omezila obvykle výrazné líčení na decentní vrstvičku.

Video: Hvězda Slunečné přistižen se slavnou milenkou! A Hůlka protestuje v restauraci u piva

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Slunečné přistižen se slavnou milenkou! A Hůlka protestuje v restauraci u piva Bára Horáková, Lukáš Červený

„Ženy si dávají zbytečně umělé věci a je to pravda. Častokrát je to na škodu (ty takové komické úpravy mám na mysli), protože to vypadá přesně komicky, jen ne hezky a dobře. Čili nechte si poradit, když vám okolí řekne, že to je už hodně,“ napsala Kucherenko před časem a fanoušci s jejími slovy souhlasili. Že neinklinuje ke svému starému vyumělkovanému já, potvrdila fotografií bez make-upu.

„Pátek úplně přírodní. Když nenatáčím, tak vypadám pořád takhle. Jsem líná se líčit (ani řasy – ty jsem už neměla pořádně dlouho umělé). PS: Podstatné je, že jsme spokojené samy se sebou,“ napsala Silvia ke své rozjasněné tvářičce. Nikoliv malovátky, ale krásným širokým úsměvem. Panenkovskou vizáží dostala do kolen i své zaryté odpůrce, kteří ji přestali sledovat kvůli nepřirozenosti a teď se ve velkém vracejí.

VIDEO: Štaidl měl přání, které si nestihl splnit. A Farna ukázala nové tělo. Jak to dokázala?

Video
Video se připravuje ...

Štaidl měl přání, které si nestihl splnit. A Farna ukázala nové tělo. Jak to dokázala? Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
90 fotografií