Zuzana Fialová byla dosud neodmyslitelnou součástí show Tvoje tvář zní povědomě. Na obrazovkách vystupovala nejen jako porotkyně, ale zároveň se soutěžícími nacvičovala vystoupení jako herecká koučka. 

Když však přibližně před měsícem televize Markíza prozradila sestavu poroty  šesté série, překvapením bylo, že Zuzana Fialová se v ní nenachází. Ani její herecký kolega Dano Dangl (46). Místo toho si za porotcovský pultík usedne Mário Kuly Kollár, Zuzana Šebová a Lujza Garajová Schrameková.

VIDEO: Jitka Čvančarová o Hlavě medúzy: Absolvovala jsem policejní výcvik!

Video
Video se připravuje ...

Jitka Čvančarová o Hlavě medůzy: Absolvovala jsem policejní výcvik! David Turek, Jan Jedlička

Herečka, která je známá z českých kriminálních seriálů nebo filmu Lidice nebude ani v roli koučky. Zuzanu nahradí vítěz třetí série, herec Peter Brajerčík. 

„Většina programů, pokud má více sérií, potřebuje přirozenou obměnu a oživení. V minulé sérii se to stalo na pozici moderátora, v této sezóně nastaly změny za porotcovským stolem a v roli hereckého kouče. Zuzce patří naše velké díky, je to skvělá kolegyně, neloučíme se s ní však definitivně. Je možné, že se objeví v některé epizodě,“ vyjádřila se pro Topky.sk PR manažerka Adriana Podobová.

VIDEO: Zuzana Fialová: Přežila jsem atentát, teď už chci jen žít! Točit budu vyjímečně!

Video
Video se připravuje ...

Zuzana Fialová: Přežila jsem atentát, teď už chci jen žít! Točit budu vyjímečně! Blesk TV