Přestože doba koronavirová přináší do naší společnosti jenom málo dobrého, rozhodně jí nelze upřít jednu věc: Pro všechny možné restrikce, opatření a zákazy tráví mnohé páry více času spolu, jsou si blíž… což vede ke spoustě lásky a k nejednomu těhotenství. Jak se zdá, minulý a tento rok bude ve znamení takzvaných „koronababies“, tedy děťátek, co byly počaty v době pandemie. Mezi dámy, co se pyšní svým požehnaným stavem, se nově počítá také herečka Gal Gadotová, kterou si diváci po celém světě zamilovali jako neohroženou Wonder Woman, z filmové adaptace známých komiksů.

To, že je potřetí „v jináči“, oznámila tmavovlasá kráska na sociální síti dojemnou fotkou, na níž se mazlí s manželem Yaronem Versanem (46), vlivným obchodníkem pocházejícím z Nizozemska, a svými dcerkami Almou (9) a Mayou (3) – a všichni se něžně dotýkají jejího vzdouvajícího se bříška. „Tak je to tu znovu,“ napsala Gadotová lakonicky k snímku, který se ani ne za 12 hodin dočkal více než 3,5 milionů lajků. Půvabná herečka, co se předtím, než se dala na dráhu umění, živila modelingem (a rovněž má za sebou i službu v armádě, která je v Izraeli povinná i pro dívky), tak celému světu oznámila, že bude trojnásobnou maminkou.

VIDEO: Exkluzivní rozhovor s Gal Gadot a Chrisem Pinem při světové premiéře snímku Wonder Woman.

Video
Video se připravuje ...

Exkluzivní rozhovor s Gal Gadot a Chrisem Pinem při světové premiéře snímku Wonder Woman. Boris Pršo, Blesk

Spekulace o těhotenství mimochodem rozvířila ona samotná, to když na udílení Zlatých glóbů oblékla neobvykle volné šaty, co zcela zakrývaly její štíhlou a sexy postavičku, kterou se až dosud neostýchala dávat všem na odiv. Krásnou novinku pak raději sama potvrdila na instagramu, kde ji sleduje přes 50 milionů fanoušků a kolegů z branže. Ostatně i pod fotkou, v níž se pochlubila dalším potomkem pod svým srdcem, se to jenom hemží gratulacemi od slavných osobností.

„Ahhhh, gratuluji!“ reagovala například herečka Hilary Swanková (42), držitelka dvou Oscarů za svůj výkon ve filmech Kluci nepláčou a Milion Dollar Baby, blahopřeje jí ale i modelka Gisele Bündchenová (40), herečka Jennifer Anistonová (52), hvězda seriálu Přátelé, nebo herec a bývalý wrestler Dwayne Johnson (48), známější pod svým uměleckým jménem The Rock. S ním si krásná Gal mimochodem zahrála v několika ze svých filmů, a to v akčních snímcích Rychle a zběsile, které by se v roce 2021 měly rozrůst o další, již devátý díl.

VIDEO: Trailer na film Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti, kde si Gal Gadot zahrála

Video
Video se připravuje ...

Trailer na film Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti. Facebook/Warner Bros.

Fotogalerie
28 fotografií