Priceová balancuje na samém okraji hvězdné zeměplochy pěknou řádku let. Neúspěšná internetová hvězdička fušovala i do řemesel jí vzdálených, ale kromě ojedinělých výstřelků spjatých s nějakým peprným skandálem se na ni pokaždé rychle zapomnělo.

VIDEO: Odvážná Pagáčová: Těhotná pomáhá zdravotníkům. A Krampolův syn měl vážnou autonehodu.

Video
Video se připravuje ...

Odvážná Pagáčová: Těhotná pomáhá zdravotníkům. A Krampolův syn měl vážnou autonehodu. Bára Horáková, Lukáš Červený

A tak se rozhodla, že když z ní nebude úspěšná filmová hvězda, zpěvačka, modelka nebo influencerka, proslaví se pravidelným obnažováním na ulici. Tu si na procházku kolem bydliště vzala Boratovy ikonické plavky, tu se oděla do neřestného kostýmku manželky Santy, "paní Clausové", případně na všech čtyřech předstírala, že je pes. Samozřejmě na sobě měla jen podprsenku a kalhotky s ocáskem.

Sobotní úlet je na její poměry slabý odvar, přesto alespoň krátkodobě zaujala zvláštním outfitem jako stvořeným na nákup v sexshopu. Sportovní tepláky Priceová doplnila krajkovou, sado maso gotickou podprsenkou, na očích měla futuristické brýle a tvář si v blízkosti lidí a během nákupu zakrývala černou rouškou. Ačkoliv s sebou měla svého milovaného pejska, pozornost lidí i fotografů se stáčela ale jinam.

VIDEO: Phoebe Price na procházce se svým psíkem

Video
Video se připravuje ...

Phoebe Price na procházce se svým psíkem Youtube.com/X17onlineVideo/BPŽ

Fotogalerie
63 fotografií