Na sklonku loňského roku oznámil Perry zásnuby s ženou, která mu obrátila život naruby, ovšem v dobrém. Než mu Molly překřížila cestu, plahočil se v depresích, které tlumil alkoholem a drogami, dokud se u něj nerozvinula závislost a neskončil v léčebně.

Video: Dcera Jandy, kterého zradilo srdce: Opravdu se bojím! A Štaidlův boj s covidem. Blízcí promluvili

Video
Video se připravuje ...

Dcera Jandy, kterého zradilo srdce: Opravdu se bojím! A Štaidlův boj s covidem. Blízcí promluvili Bára Horáková, Lukáš Červený

Ačkoliv je svatba stále v nedohlednu, připravuje se dvojice alespoň na společný život a možné závazky. Je třeba ale začít malými krůčky, a tak si před potomkem nejdříve pořídili psa. Štěňátko plemene labradoodle pojmenovali Alfred, a dokonce mu založili vlastní instagramový účet. „Tohle jsem já a Alfred. Kdo je roztomilejší? Radši neodpovídejte,“ napsal Perry ke společné fotografii s novým čtyřnohým přítelem.

Kříženec labradorského retrívra a pudla si na sociální síti nasbíral takřka 80 tisíc věrných příznivců, kteří se jeho roztomilosti nemohou nabažit. Někteří z nich dodnes pamatují epizodu Přátel, v níž Chandler tvrdí, že je alergický na psy. Škodolibě to teď všichni Perrymu předhazují. Tehdy ale domnělou alergií maskoval svůj strach ze psů. Podle mazlivých snímků je zcela jasné, že představitel sarkastického vtipálka tohle se svou postavou společné nemá a je naopak velkým zvířecím milovníkem.

VIDEO: Vážná nemoc Gottové! Grossová prodělala miliony! A Janda ztratil paměť!

Video
Video se připravuje ...

Vážná nemoc Gottové! Grossová prodělala miliony! A Janda ztratil paměť! Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
72 fotografií