Hvězda z Playboye, pornoherečka a modelka Bella Bunnie Amor rozhodně nepatří mezi ženy, které by se styděly. Naopak, slovo stud pro ni bude nejspíš docela cizí. Počasí je teď na Floridě do třiceti stupňů, a tak Bella může dávat všem pěkně na odiv své silikonem vyztužené tělíčko… co má možná do přirozenosti trochu daleko. Mnohým jistě její široké boky v kombinaci s útlým pasem a balony „přilepenými“ na hrudi připomenou směšně tragickou figurku Jessicu Alvesovou (37), na druhou stranu, jsou také muži, co tento umělý zjev preferují.

Půvabná Bella, která se od natáčení lechtivých filmů pro dospělé přesunula na stále populárnější server OnlyFans, kde si fanoušci platí za její obnažené snímky a videa, své sošné tělo často a ráda předvádí ze všech stran i zadarmo. Například, jako v tomto případě, na pláži nedaleko od svého domu. Pokud byste ale chtěli nakouknout i do „nory“ tohoto zajíčka (Bunnie totiž znamená anglicky králíček), na výše zmiňovaných stránkách stojí prý předplatné jejího kanálu 9,99 dolarů měsíčně, tedy pouhých 214 korun.

VIDEO: Deset ikonických titulek Playboye

Video
Video se připravuje ...

Deset ikonických titulek Playboye youtube/10B&W

Svůdná playmate se ukázala v písku oblečená do lesklých bikin broskvové barvy, které velkoryse odhalovaly Belliny smyslné křivky, pořádně naditý dekolt a oblý zadeček v tangách. Okamžitě na sebe přilákala všechny pohledy, a ruku na srdce, pánové, kdo by se nepodíval…

Bella si užívala hezkého dne po svém, fotila si selfíčka, nakrucovala se před paparazzi. Na rozdíl od českých celebrit, co nyní zuřivě propagují otužování, jí se do Karibského moře nechtělo ani trochu. A to má v tohle roční období průměrně kolem 22 až 24 stupňů, zatímco u nás se hvězdy ráchají v rybnících pokrytých ledem.

VIDEO: Focení moderátorky Primy Perkausové pro Playboy

Fotogalerie
19 fotografií