Stejně vášnivě, jako jejich láska zahořela, tak podle všeho i zhasla. Herec Ben Affleck, jehož si především dámské fanynky zamilovaly například v katastrofickém Armageddonu, historickém Pearl Harboru či jako posledního filmového Batmana (alespoň do doby, než ho co nevidět na plátnech kin nahradí čtyřiatřicetiletý Robert Pattinson), po boku krásné kubánské herečky Any de Armasové zářil jako sluníčko. A přece je jejich vztah již minulostí.

Affleck a de Armasová spolu byli přitom často vídáni během léta, kdy oba trávili koronavirovou pandemii a karanténu v Los Angeles, a zdálo se, že je vše zalité sluncem.

Sexy brunetka, která se ve snímku Není čas zemřít stane nejnovější Bond girl, potvrdila svůj vztah s Affleckem na instagramu v dubnu, kdy sdílela fotografie z oslavy 32. narozenin. Affleck, s nímž ji zahraniční média již delší dobu spojovala, na nich pochopitelně nechyběl. Okatá kráska si údajně velice dobře rozuměla s jeho třemi dětmi, co má s herečkou Jennifer Garnerovou (48), s dcerkami Violet (14) a Seraphinou (11), a synkem Samuelem (8), a byla s nimi na dovolené v Gruzii.

V srpnu se pak de Armasová, hvězda sci-fi Blade Runner 2049, k Affleckovi nastěhovala a podle některých informací dala dokonce svůj dům ve Venice v Kalifornii do prodeje.

VIDEO: Podívejte se, jak se Ben Affleck při rozhovoru málem rozplakal! 

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se, jak se Ben Affleck při rozhovoru málem rozplakal! Youtube.com

Jenže jak se zdá, z prodeje nakonec sejde, jelikož Affleck, jenž v milosti bojoval s alkoholovým démonem, s de Armasovou už pár netvoří. Na rozchodu se prý dohodli během jednoho z telefonátů. „Vedli několik diskusí o jejich budoucnosti a nakonec se rozhodli takto. Jejich vztah byl komplikovaný. Ana se nakonec nechtěla usadit v Los Angeles, ale Ben tu musí zůstat kvůli svým dětem,“ uvedl pro magazín People zdroj z okolí dvojice. „Stále je mezi nimi velká láska a vzájemný respekt, ale momentálně se život každého z nich ubírá jiným směrem,“ dodal.

VIDEO: Ve sci-fi filmu Blade Runner 2049 Ana de Armasová zazářila

Video
Video se připravuje ...

Blade Runner 2049 Falcon, INT

Fotogalerie
40 fotografií