„Plážový zadeček“ nasbíral u fanoušků JLo ovace vestoje a statisíce komentářů opěvujících její krásu a odhodlanost na sobě neustále pracovat. Krátce nato se ale miliony sledujících dozvěděly, že Jennifer je jen další z řady celebrit, které pro obdiv ostatních udělají cokoliv.

VIDEO: Outfity Jennifer Lopezové

Video
Video se připravuje ...

Outfity Jennifer Lopez youtube.com/EasyTech/BPŽ

Paparazzi zachytili autorku hitu On The Floor na pláži na ostrovech Turks a Caicos. Po krátké uklidňující meditaci Lopezová svlékla průsvitné bílé šaty, vzala do rukou pádlo a postavila se na paddleboard. Zároveň na objektiv namířila své pověstné pozadí, které ovšem postrádalo onu iluzi dokonalosti, již předvedla na profesionálně vyfotografovaném a zřejmě i vyretušovaném snímku na počátku roku.

Jennifer je krásná taková, jaká je. Pro vylepšování svých křivek tak nemá jediný důvod. Mnoho fanoušků tím proto velmi zklamala. Pár jich nezapomnělo zmínit, že k ní vzhlíží miliony mladých dívek, které kvůli falešnému ideálů krásy leckdy sáhnou k drastickým a nebezpečným metodám, jak se mu alespoň trochu přiblížit.

VIDEO: Jedeme na víkend! Tímto videem těsně před odletem potěšil Alex všechny fanoušky - zejména ty zpěvaččiny...

Video
Video se připravuje ...

Jedeme na víkend! Tímto videem těsně před odletem potěšil Alex všechny fanoušky - zejména ty zpěvaččiny... Instagram.com

Fotogalerie
79 fotografií