V desítce osobností své taneční umění předvádí herci Simona Babčáková, Pavel Trávníček, Zdeněk Godla, Jan Cina a Marika Šoposká, zpěváci Tereza Černochová a Mirai Navrátil, farářka církve československé husitské Martina Viktorie Kopecká, tenistka Andrea Sestini Hlaváčková a bývalý krasobruslař Tomáš Verner.

Jejich partnery se ve StarDance ...když hvězdy tančí stali vítězové předchozích řad Kristýna Coufalová, Veronika Lálová, Lenka Nora Návorková, Dominik Vodička, finalisté Marek DědíkMichal Necpál a Tereza Prucková Bufková i nováčci předcházejících řad Adriana Mašková, Robin Ondráček   a  Martin Prágr.

A jaké jsou páry?

  • Simona Babčáková a Martin Prágr
  • Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík
  • Jan Cina a Adriana Mašková
  • Zdeněk Godla a Tereza Prucková Bufková
  • Andrea Sestini Hlaváčková a Michal Necpál
  • Tereza Černochová a Dominik Vodička
  • Pavel Trávníček a Veronika Lálová
  • Tomáš Verner a Kristýna Coufalová
  • Marika Šoposká a Robin Ondráček
  • Mirai Navrátil a Lenka Nora Návorková

10 celebrit které, kývly předvést se ve StarDance:

Simona Babčáková

Simona Babčáková na tiskové konferenci k nové řadě StarDance
Autor: Blesk:Martin Přibyl CNC

Herečka Simona Babčáková prošla řadou divadel, až zakotvila na prknech Dejvického divadla. Dvakrát byla nominována na Cenu Alfréda Radoka. Na televizní obrazovce se předvedla jako svérázná matka v seriálu Comeback. Za její filmové postavy jmenuje roli Zuzany ve filmu Jana Hřebejka Nestyda, Jíťu v další Hřebejkově komedii U mě dobrý, Lenku ve filmu Rodina je základ státu nebo třeba hlavní úlohu ve filmu Roberta Sedláčka Největší z Čechů

Pavel Trávníček

Pavel Trávníček ve StarDance
Autor: Martin Přibyl

Herec, moderátor, dabér a divadelní režisér Pavel Trávníček se proslavil jak v Česku, tak v zahraničí rolí prince ve filmové pohádce Tři oříšky pro Popelku. Do dabérských výšin se dostal zejména propůjčením svého hlasu Alainu Delonavi a také Alanu Aldovi v dnes již kultovním seriálu M*A*S*H. Prince ztvárnil v pohádkách Třetí princ, O štěstí a kráse či O princi, který měl o kolečko víc. Objevil se též v seriálech Ošklivka Katka a Vyprávěj.

Zdeněk Godla

Zdeněk Godla se zúčastní nové řady soutěže StarDance
Autor: Blesk:Martin Přibyl CNC

Herec romského původu Zdeněk Godla se do povědomí široké divácké obce dostal rolí popeláře Franty v seriálu Most! z produkce České televize. Jeho debutem na filmové plátně byla úloha Štefana v psychologickém snímku Cesta ven. Zaujal i rolí Milana v dramatu Nikdy nejsme sami. Milovníci seriálů si jej mohli oblíbit coby Ludvíka Hečka v Ordinaci v růžové zahradě 2, dlouholetém hitu tetevize Nova.

Jan Cina

Jan Cina při představení soutěžích nové řady StarDance
Autor: Blesk:Martin Přibyl CNC

Herec Jan Cina se poprvé objevil v dětské roli ve filmu Smradi z roku 2002. Jednu z hlavních dostal o devět let později v psychologické krimi Místa. Upoutal kontroverzní postavou v Ordinaci v růžové zahradě 2. Pěvecký talent prokázal v roce 2016, kdy zvítězil v druhé řadě úspěšné show Tvoje tvář má známý hlas. Za vedlejší roli v dramatu Národní třída byl roku 2020 nominován na Českého lva, za hlavní v dramatu Herec.

Marika Šoposká

Herečka Marika Šoposká se představí na tanečním parketu StarDance
Autor: Blesk:Martin Přibyl CNC

Herečka Marika Šoposká upoutala pozornost hned svou první rolí v pohádkovém příběhu Zdeňka Zelenky Boháč a chudák z roku 2005. Rok nato si střihla princeznu v pohádce O Šípkové Růžence stejného režiséra. Hrála mimo jiné v historickém filmu Lidice, v dramatu Poupata či v pohádce Micimutr. Do povědomí široké divácké obce se kráska zapsala rolí lékařky Brigity „Bibi“ Mrázkové v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2.

Tereza Černochová

Tereza Černochová na tiskové konferenci k nové řadě StarDance
Autor: Blesk:Martin Přibyl CNC

Zpěvačka Tereza Černochová, dcera rokenrolového a bigbeatového zpěváka Karla Černocha, v roce 2001 vytvořila s kolegyněmi Helenou Zeťovou a Terezou Kerndlovou dívčí kapelu Black Milk, která rok nato obdržela Českého slavíka v kategorii Objev roku. Po vydání dvou alb - Modrej dým a Sedmkrát - začaly ve skupině neshody. Roku 2005 se zpěvačky rozhodly spolupráci ukončit a vydat se na sólovou dráhu. Záhy se Tereza Černochová stala členkou skupiny Monkey Business.

Mirai Navrátil

Ve StarDance se představí i zpěvák Mirai Navrátil
Autor: Blesk:Martin Přibyl CNC

Muzikant japonsko-českého původu Mirai Navrátil Navrátil se stal frontonem, zpěvákem a kytaristou popové skupiny Mirai, již roku 2014 spoluzakládal. Kapela Mirai bodovala na Zlatém slavíkovi Mattoni 2017. Odnesla si hned tři ptáky, a to v kategorii Objev roku a dva díky hitu Když nemůžeš, tak přidej, který se stal jak neoblíbenější písní Radia Impuls, tak nejstreamovější skladbou. Skupina uspěla i na Cenách Anděl 2018, a to v kategorii Objev roku.

Martina Viktorie Kopecká

Ve StarDance se představí i farářka Církve československé husitské Martina Viktorie Kopecká
Autor: Blesk:Martin Přibyl CNC

Farářka Církve československé husitské Martina Viktorie Kopecká nejprve pracovala v nadnárodní korporaci. V roce 2011 byla pokřtěna v Církvi československé husitské a začala působit jako farářka mimo jiné v kostele svatého Mikuláše na pražském Staroměstském náměstí. V roce 2018 se účastnila katolické synody o mladých lidech v Římě. Dva roky nato se stala prezidentkou festivalu Meeting Brno. Úspěch slaví se svým blogem Deník farářky.

Andrea Sestini Hlaváčková

Tenistka Andrea Sestini Hlaváčková vymění v České televizi kurty za taneční parket
Autor: Blesk:Martin Přibyl CNC

Bývalá profesionální tenistka a deblová specialistka Andrea Sestini Hlaváčková se v roce 2003 stala juniorskou mistryní světa ve čtyřhře. Na žebříčku WTA byla ve dvouhře nejvýše klasifikována v září 2012 (58. příčka), ve čtyřhře pak v říjnu téhož roku na 3. místě. Byla členkou vítězného týmu ve Fed Cupu 2012 a 2014. Tenistka, která pochází z pivovarnické rodiny (její děda i praděda byli řediteli Plzeňského pivovaru, otec je v něm vrchním sládkem), na začátku ruku 2019 přerušila kariéru kvůli těhotenství.

Tomáš Verner

Své taneční umění ukáže i krasobruslař Tomáš Verner
Autor: Blesk:Martin Přibyl CNC

Bývalý krasobruslař Tomáš Verner, desetinásobný mistr ČR, získal zlato na Mistrovství Evropy 2008 v Záhřebu, čímž navázal na předchozí stříbrný úspěch z Varšavy. Na jaře 2009 figuroval na 1. místě světového žebříčku krasobruslařů. Na Mistrovství Evropy v krasobruslení 2011 v Bernu získal bronzovou medaili. Startoval na Zimních olympijských hrách 2006 (18. místo), 2010 (19. místo) a 2014 (11. místo). Poté se rozhodl ukončit kariéru.

10 tanečníků, které uvidíte ve StarDance:

Kristýna Coufalová

Tanečnice choreografka a lektorka Kristýna Coufalová spolupracuje s předními českými tanečními trenéry, účastní se workshopů a pořádá kurzy. Členka tanečního klubu Kometa Brno má kvalifikaci na to být porotkyní soutěží. Na svém kontě má řadu úspěchů jak na MS České republiky, tak v zahraničí. V roce 2006 v show StarDance zvítězila s hercem a zpěvákem Romanem Vojtkem.

Veronika Lálová

Tanečnice Veronika Lálová, vícenásobná mistryně ČR v párové i sólo salse, je certifikovanou lektorkou zumby, fitness a držitelkou mezinárodní třídy v latinsko-amerických a standardních tancích. Poprvé byla soutěžící show ČT StarDance v roce 2016. S tanečním partnerem hercem Zdeňkem Piškulou zvítězili. Stali se tak osmými králi tanečního parketu.

Lenka Nora Návorková

Tanečnice Lenka Nora Návorková je několikanásobná mistryně České republiky v latinskoamerických tancích v mládežnické kategorii a finalistkou mistrovství ČR v kategorii dospělých. Společně s hercem Jiřím Dvořákem vyhrála devátou řadu show StarDance. Bylo to roku 2017.

Dominik Vodička

Tanečník a choreograf Dominik Vodička, od roku 2017 sólista Pražského komorního baletu a opakovaný vicemistr v latinskoamerických a standardních tancích, poprvé přijal nabídku České televize účastnit se soutěže StarDance v roce 2019. S herečkou Veronikou Khek Kubařovou v jubilejní desáté řadě ve finále porazili tanečnici Natálii Otáhalovou a herce Matouše Rumla.

Marek Dědík

Tanečník, choreograf a lektor Marek Dědík, mistr České republiky i Slovenska v latinskoamerických tancích, poprvé tančil v soutěži StarDance již v roce 2010. Jeho partnerkou byla herečka Veronika Žilková, s níž vypadli hned v prvním kole. V sedmé řadě této oblíbené taneční soutěže České televize zkusil štěstí s herečkou Jitkou Schneiderovou. Sice měli skvěle našlápnuto na vítězství, což tak vnímali i porotci, ale diváci dali ve finále přednost herečce a blogerce Marii Doležalové s partnerem Markem Zelinkou.

Michal Necpál

Tanečník, pedagog, podnikatel a herec Michal Necpál se ve StarDance poprvé objevil roku 2008, a to po boku Miss ČR 2004 Jany Doležalové. Protančili se do pátého kola. V sedmé řadě show v roce 2015 byl partnerem zpěvačky Leony Machálkové. Obsadili šesté místo. Ještě horšího výsledku se Michal Necpál dopracoval roku 2016, a to s herečkou Miluší Bittnerovou. Byli vyřazeni hned v prvním kole. V deváté řadě v roce 2018 roztančil herečku Veroniku Arichtevu. Pár skončil čtvrtý.

Tereza Prucková Bufková

Tanečnice a lektorka Tereza Prucková Bufková vede kurzy pro středoškoláky, vysokoškoláky a dospělé, semináře, Lady latino a klub. Je finalistkou mistrovství ČR v kombinaci deseti tanců. V roce 2006 se zúčastnila první řady soutěže StarDance, kde vystupovala po boku herce Jana Čenského. Vypadli ve druhém kole. V páté sérii v roce 2012 se probojovala až do finále s hokejistou Martinem Procházkou, kde získala pomyslnou stříbrnou medaili. V sedmé řadě se protančila do semifinále po boku zpěváka Radka Bangy. Vypadli v devátém kole.

Adriana Mašková

Tanečnice Adriana Mašková v roce 2019 přijala svou první nabídku České televize zúčastnit se jubilejní desáté show StarDance. Jejím partnerem se tam stal herec a režisér Miroslav Hanuš. Štěstí jim moc nepřálo, vypadli v šestém kole. Z vítězství se tehdy radovala herečka Veronika Khek Kubařová a tanečník Dominik Vodička.

Robin Ondráček

Tanečník Robin Ondráček, který má na svém kontě vítězství na mistrovství ČR družstev ve standardních tancích v roce 2011, do soutěže StarDance poprvé naskočil v deváté řadě, tedy roku 2018. Na parketu provedl pouze jednou zpěvačku Moniku Bagárovou. Vypadli totiž hned v prvním kole. Vítězi této série byli herec Jiří Dvořák a tanečnice Lenka Nora Návorková.

Martin Prágr

Tanečník a lektor Martin Prágr přijal svou první nabídku České televize účastnit se v roce 2019 jubilejního ročníku soutěže StarDance. Jeho partnerkou se stala bývalá biatlonistka Gabriela Koukalová. Vypadli v osmém kole.

Fotogalerie
27 fotografií