Jakub Vágner se do poroty pustil ve své závěrečné řeči. Kulantně, s grácií, přesto nesmlouvavě se vrátil k charitativnímu kolu, v něm pro centrum Paraple tančili handicapovaní a porota je hodnotila číslovkami, stejně jako všechny páry. „Vyslovím mojí malou, lehkou připomínku. A nedívám se jen na vás, ale do celého zázemí StarDance. Doopravdy ze srdce bych si přál, abyste se v kole pro Paraple vrátili jen k obrázkům. Musel jsem vám to říct...“ řekl Vágner. Zkoprnělá porota ve složení Richard Genzer, Tatiana Drexler, Jan Tománek a Zdeněk Chlopčík, ke které si doposud nikdo nic podobného nedovolil, jen poněkud kysele koukala.

Na sociálních sítích, především na facebooku České televize, za to sklidil od diváků pochvalu. „Jakubovi díky za tu poznámku, konečně to někdo řekl nahlas a veřejně!“ zní řada hlasů. „Jsem ráda za to, co Jakub Vágner poznamenal. Hodnotit handicapované tanečníky známkami bylo vážně trapné. Je to frajer, že to řekl,“ přidala se další divačka, jejíž komentář zdobí desítky „lajků“.

VIDEO: Vágner a Nováková po StarDance: Do finále jsme šli prohrát.

Video
Video se připravuje ...

Vágner a Nováková po StarDance: Do finále jsme šli prohrát. Luboš Procházka, Jan Jedlička

K porotě směřovala i další Jakubova poznámka. „Dovolil bych si k porotě... Tepali jste nás nádherných mnoho týdnů, často jsme si to zasloužili, víme, že kdybyste nás hodnotili podle vašich tanečních soutěží, asi by naše nejlepší známka byla pětka, ale přeci jen, když se na vás dívám... chtěl bych, abyste nás hodnotili nejen jako tanečníky, ale jako lidi,“ dodal s tím, že už se těší zpět do svého světa přírody a cestování. „Těch šest měsíců bylo velmi krásných, byly tam velké emoce doleva i doprava, ale chtěl bych poděkovat všem, kteří se tu o nás starali. Za StarDance stojí přes sto lidí,“ dodal.

VIDEO: První rozhovor vítězné Kubařové a Vodičky po StarDance: Musíme si zařídit společný byt!

Video
Video se připravuje ...

První rozhovor Kubařové a Vodičky po StarDance: Musíme si zařídit společný byt! Luboš Procházka, Jan Jedlička

Fotogalerie
107 fotografií