Asi to má větší grády, když divák ví, že ti dva to jen tak před kamerou nehrají, ale milují se i ve skutečném životě. Zlata to hned pohotově zrekapitulovala: „První svatba byla v Ordinaci, v kostele, ta druhá, opravdová, se odehrála na terase jednoho pražského hotelu a teď se bereme v kamenickém selském stavení,“ upřesnila, kde všude byla s Petrem za nevěstu.

První a poslední

„Všechny svatby si má člověk užít a tím se řídíme i na natáčení. V soukromí jsme se vzali, protože tím vyjadřujete určitý vztah a jeho váhu, není to formální záležitost na dva dny,“ ujistil Štěpánek. „Pracovních svateb může být ještě víc, ale my dva za sebou máme určitě první a poslední,“ prohlásil herec.

Rodinná pouta

Před Zlatou si Petr napřed vzal kolegyni Reginu Rázlovou (73) a pak byl 39 let ženatý s režisérkou Vlastou Janečkovou (†77). Adamovská byla předtím vdaná také dvakrát. Poprvé si v roce 1979 vzala manažera Vadima Petrova ml. (63). Podruhé se vdala v roce 1984 za novináře a pozdějšího ministra vnitra Radka Johna (66).

VIDEO: Herečka Zlata Adamovská: Jsem po těžké nemoci! Co jí bylo?

Video
Video se připravuje ...

Herečka Zlata Adamovská: Jsem po těžké nemoci! Co jí bylo? Blesk TV

Skutečné ANO! Ale bez prstýnků

Soukromý obřad v červnu 2013 na střeše pražského hotelu se snažili oba herci utajit. Petrovi šla za svědka sestra Jana Štěpánková (†84), Zlatě kamarádka. Mezi hosty byla Jiřina Bohdalová (89), přítel už od dob studií Jan Kanyza (73), kolega Jaromír Hanzlík (73) a Iva Hüttnerová (72). I na své skutečné veselce rozkrajovali Zlata s Petrem třípatrový svatební dort. Ale pozor, nenavlékali si prstýnky. „Kvůli práci bychom je museli často sundavat,“ prozradila deníku Aha! Adamovská.

Fotogalerie
29 fotografií