Svůj narozeninový den původně chtěla mít herečka Sabina Laurinová jenom pro sebe, stále nepříjemně zuřící koronavirové pandemie ale mění leccos. I natáčecí plány. A tak nakonec plavovlasá představitelka seriálové Mery slavila devětačtyřicetiny s kolegy seriálu Sestřičky v rovnou ateliéru. Ti jí totiž připravili nečekanou oslavu, kterou před ní po celý den drželi v tajnosti. „Normálně jsme natáčeli a najednou se rozezněla celým ateliérem písnička Happy Birthday,“ prozradila sama oslavenkyně.

„Byl to mírný šok, ale krásný,“ podělila se se svými pocity herečka ztvárňující vrchní sestru, která se v seriálu aktuálně zmítá mezi dvěma muži a nečekaným těhotenstvím. Její seriálový manžel jí dal planoucí dort i velkou pusu. A s gratulacemi se přidávaly další milé kolegyně, například Veronika Divišová (17), která hraje Meryinu nevlastní dceru Markétu, Michaela Tomešová (29) s Natálií Halouzkovou (20), představitelky nerozlučné dvojice kamarádek Báry a Katky, režisér Vojtěch Moravec (33) a vlastně celý štáb. „Moc mě potěšili a dojali. Odcházela jsem z ateliéru strašně šťastná,“ utřela si Sabina slzičku.

VIDEO: Sabina Laurinová v Sestřičkách: Těhotenství Mery konzultovala se svým gynekologem

Video
Video se připravuje ...

Sabina Laurinová v Sestřičkách: Těhotenství Mery konzultovala se svým gynekologem FTV Prima

„Nejsem na velké oslavy, raději slavím v kruhu rodinném,“ prozradila na sebe Laurinová, která proto rovnou z ateliéru jela za svými rodiči. „Pochopitelně s respirátorem, ale konečně osobně. Loni jsme slavili jen online, dokonce i maminčino jubileum,“ zavzpomínala Laurinová se smíchem. „Nafoukli jsme balonky heliem a poslali jsme jí je do šestého patra. A dárky jsme posílali výtahem.“ Tentokrát to bude ale jiné. „Letos, díky tomu, že je očkování, jsme se ale mohli potkat,“ vysvětlila.

Fotogalerie
69 fotografií