Informace, kterou potvrdila obsahová ředitelka FTV Prima Lenka Hornová (54), hovoří jasně. Seriál Slunečná měl začátek, má prostředek a bude mít i svůj konec! Ten nastane letos na podzim, kdy je naplánováno odvysílat 164. epizodu. „Stále ještě není k poslednímu dílu napsán scénář, ale podle plánu by měl končit velkou svatbou, kdy Janek a Týna vstoupí do manželství a jejich dějová linka se uzavře,“ svěřil Aha! dobře informovaný zdroj z televize. V úterý odvysílá FTV Prima teprve 86. díl, a tak je tento oblíbený seriál teprve lehce za svou polovinou.

Už teď mají fanoušci dotazy, jaký seriál nahradí Slunečnou a vyplní úterní a čtvrteční večery. „Určitě to nebude už natočený seriál Hvězdy nad hlavou. Ten má totiž pouze 16 dílů, a tak by to bylo jen na dva měsíce, a podle všeho se další pokračování točit nebude,“ má jasno člověk z televize.

Pracovní název nově připravovaného seriálu je Zoologická. „Zatím má roli jistou jen Eva Burešové, které hledají nového partnera, a určitě to nebude Marek Lambora. S ním se nepočítá. Koho by však tvůrci viděli rádi, je Lucie Polišenská, ta má roli téměř jistou,“ dodal zdroj s tím, že dokonce zatím není ani jisté, že postava Evy Burešové bude hlavní rolí.

Tohle jste věděli?

➤ Fanoušci jsou nesmlouvaví. Nejenže si přáli, aby Eva Burešová i ve skutečnosti chodila s Markem Lamborou. Denise Nesvačilové (Karolína) bylo na sociálních sítích vyhrožováno smrtí. Důvodem bylo, že by mohla zasáhnout do vztahu Týny Burešová) a Janka (Lambora).

➤ Seriál Slunečná v televizi průměrně sleduje 1 370 000 diváků, rekord padl loni v dubnu (1 625 000).

➤ Slunečná za prvních 6 měsíců vysílání zabrala celkem 138 natáčecích dnů. Během nich se před kamerou vystřídalo 291 herců (38 z nich tvoří hlavní postavy).

➤ Loni se během pandemie udělala v natáčení pauza a zbrzdila se výroba. Během prázdnin se tak diváci museli obejít bez dalších epizod.

VIDEO: Libuše Švormová přijede udělat do Slunečné pořádek

Video
Video se připravuje ...

Libuše Švormová přijede udělat do Slunečné pořádek FTV Prima

Fotogalerie
34 fotografií