Když se Jiří Krampol (82) v pokračování Bastardů dozví, že je Tomáš Magnusek (36) na svobodě, najme si nájemného vraha. A není jím nikdo menší než Jean-Claude van Damme! Už si plácli. „Ta role se mu vážně líbí a já v tom filmu zahraniční hvězdu chci. Jsme domluveni. Otázkou je, kdy přicestuje,“ řekl Blesku režisér a herec Magnusek, jehož scénář van Damme dokonce posvětil podpisem. „Jean-Claude souhlasí, je ze scénáře nadšen. Jen se bojí kvůli covidu cestovat, tak uvidíme, kdy dorazí,“ upřesnil.

3 miliony

Snímek podle zdroje z filmového štábu Magnuska přijde na 20 milionů korun. A van Damme za jeden natáčecí den shrábne 3 miliony. „Ano, je to tak. Vždyť je to hvězda a já na ni mám,“ potvrdil Magnusek, který je zároveň i producentem. Film má být dotočen koncem března, avšak Van Damme přijede nejdřív v květnu. „Má výjimku. Logicky, je to star a já ji chci! Doufáme, že se tu covid trochu uklidní a on nebude mít strach,“ vysvětlil Magnusek.

Role i pro popeláře Frantu z Mostu!

Kromě bývalého akčního hrdiny se ve fimu objeví také popelář Franta ze seriálu Most! neboli Zdeněk Godla (45). Hlavního hrdinu, kterého hraje Magnusek, totiž pustí na začátku filmu z vězení, a protože za deset let od prvních Bastardů všichni pomřeli, před branou ho čeká jen Godla coby spolužák ze základky. „No a s ním potom žiji v jeho bytě, on se o mne vzorně stará a vůbec je báječný,“ řekl Blesku režisér, scenárista, producent a herec v jedné osobě.

VIDEO: Režisér Tomáš Magnusek zhubl neuvěřitelných 70 kilo: Byl jsem trapný, tvrdí

Video
Video se připravuje ...

Režisér Tomáš Magnusek zhubl neuvěřitelných 70 kilo: Byl jsem trapný, tvrdí Kisa Císařová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
22 fotografií