Kurz na vítězství Šarlatána klesl z 2,8 na 1,5 a mají to na svědomí sázkaři. „Na to, že film Agnieszky Hollandové vyhraje v kategorii nejlepší film Českého lva, vsadilo 97 % lidí. Kurz na Krajinu ve stínu vzrostl z původních 1,40 na 2,40,“ řekla mluvčí Chance Markéta Světlíková.

Tipující také věří tomu, že se hercem roku stane hlavní hvězda Šarlatána Ivan Trojan, který ztvárnil léčitele Jana Mikoláška. V pondělí byl na jeho vítězství kurz 1,08 a celkově v něj věří 96 % tipujících.

VIDEO: Agnieszka Hollandová: O Šarlatánovi, uzavření kin i poklescích Hollywoodu

Video
Video se připravuje ...

Agnieszka Hollandová: O Šarlatánovi, uzavření kin i poklescích Hollywoodu Ivan Hladík, Jan Jedlička

Ve filmu si kromě Ivana zahrál také jeho syn Josef (20). „Hrajeme každý Mikoláška v jiném životním období. Čím víc jsme se blížili k natáčení, tím víc nás to nutilo k tomu, abychom si spolu sedli a povídali si o tom, co nás, a tedy naši postavu, bude spojovat. Jen jednou jsem viděl synovo natáčení a byl velice dobrý. Dokonce jsem viděl nějaký jeho pohyb a řekl jsem si: Prokristapána, to jsem já!“ popisoval pro ČTK spolupráci se synem Trojan.

VIDEO: Šarlatán: Strhující životopisné drama výjimečného muže obdařeného léčitelskými schopnostmi na pozadí dobových událostí.

Video
Video se připravuje ...

Šarlatán: Strhující životopisné drama výjimečného muže obdařeného léčitelskými schopnostmi na pozadí dobových událostí. Příběh je inspirován skutečnými osudy léčitele Jana Mikoláška... • TRAILER CinemArt

Fotogalerie
86 fotografií