V nové epizodě se nám představily dvě rodiny – Adéla (25), Marcel (45) a jejich dvě malé dcery (3 a 8 měsíců) z Bedřichova a Hanka (33), Jan (43) a dospívající syn Honzík z Března. Ženy se výměnou dostaly do zcela odlišných domácnosti a situací, než na jaké byly zvyklé.

Zatímco paní Adéla celé dny nevěděla, co dělat a div si nekousala nehty nudou, Hanku zaměstnávaly nejen zvířata v hospodářství a typické farmářské práce, ale zejména nezbedná Štěpánka, která ustavičně šikanovala svou menší sestřičku, a dokonce si ostrými zoubky dovolila i na svou náhradní mámu.

Potřebu věnovat se dětem Hanka vyčetla Adéle mezi osmi očima. „Myslím, že by ty děti měly mít víc tvého času, než dáváš zvířatům,“ pronesla upřímně. Adéla jí oponovala, že zvládá jak krmení a čištění zvěře, tak i péči o své dcery. V domě své náhradní rodiny se ona zase necítila vůbec dobře a strašně se nudila.

Video: Pěkně ostrý závěr Výměny manželek! Křik, nadávky a útěk od stolu!

Video
Video se připravuje ...

Pěkně ostrý závěr Výměny manželek! Křik, nadávky a útěk od stolu! TV Nova

„Vy neumíte fungovat jako rodina, my jsme stmelenější, Honza je furt zalezlej nahoře na počítači a netrávil s námi žádný čas,“ postěžovala si na chování dospívajícího Honzy. Hanka přiznala, že synovy zájmy jsou v jeho věku pochopitelně jiné, nehodlá ho ale proti jeho vůli tlačit ke společným aktivitám. „Je samostatný,“ přispěl svým názorem Hančin manžel, s čímž Adéla zásadně nesouhlasila – pořád ji prosil, aby mu vařila.

Hanka zase vytáhla nezvladatelnou povahu tříleté Štěpánky, která jí z desetidenního pobytu na hospodářství učinila peklo. „Je to o výchově, ta holka za to nemůže,“ rýpla si. „To není normální, že přijde k Vanese a kopne ji do zad. Je systematicky hnusná, úmyslně,“ reagovala na Adélino odůvodnění, že tak se sourozenci mezi sebou občas chovají.

Řeč přišla i na úklid. Adéla byla v šoku, když se dozvěděla, že Hanka celý pobyt nestrávila na kolenou drhnutím podlahy. „U nás se uklízí denně, já mám ráda pořádek jak u zvířat, tak doma,“ rozpálila se. „Oni na mě koukali jak na šílence, když jsem denně luxovala a vytírala,“ nechápala situaci v Hančině domácnosti. Manželé z Března svorně přiznali, že to vůbec nehrotí, o špinavém prostředí se ale v žádném případě nedá hovořit.

VIDEO: Výměna manželek: Velké hospodářství a kydání hnoje!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Velké hospodářství a kydání hnoje! TV Nova

Fotogalerie
24 fotografií