„Nevyšlo nám to, jsme přátelé,“ šel s pravdou ven podnikatel František po ukončení pořadu. „A já teda už někoho potkala,“ přiznala pro NovaPlus.cz jeho nevěsta, zubní sestřička Natália. Kdo si úspěšně našel cestu k jejímu srdci, úzkostlivě tajila. Dokud na instagramu nesdílela fotografii s cizím pejskem. A fanouškům to neuniklo...

Na četné dotazy, komu černosrstý pomeranian patří, Natália nereagovala. Server Expres.cz ale zjistil, že majitelem roztomilého čtyřnohého miláčka je náměstek primátora Mostu Ing. Marek Hrvol. Velkou nápovědou byl fakt, že se oba vzájemně sledují na instagramu a vzájemně si dávali lajky u většiny fotografií.

Video: Připomeňte si: Natálka Františka po svatbě „nezvládala“!

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Natálka Františka „nezvládá“! TV Nova

Podle oficiálního webu města Most má Hrvol na starost oblast rozvoje, majetku a městských služeb, ekonomiky a je členem Krizového štábu a Bezpečnostní rady obce s rozšířenou působností. Hrvol také byl či stále je členem tamního fotbalového týmu a celkově miluje sportování, o čemž svědčí jeho statná figura. A v neposlední řadě má, stejně jako Natálka, slabost pro psy.

Ačkoliv se páreček zatím zdráhá potvrdit svůj vztah, „ledová královna“ díky svému vlastnímu výběru partnera působí spokojeněji, než jak tomu bylo po rozhodnutí expertů ze Svatby. Je tak možná otázkou času, než si podobně jako další účastník – kurýr Radek – spolu se svou 19letou slečnou budou lásku projevovat před kamerou.

VIDEO: VELKÉ FINÁLE: Svatba na první pohled: René dojme diváky k slzám!

Video
Video se připravuje ...

VELKÉ FINÁLE: Svatba na první pohled: René dojme diváky k slzám! TV Nova

Fotogalerie
75 fotografií