Každý z účastníků si mohl vybrat, jestli se svým protějškem bude 30 dní žít v pronajatém bytě, nebo ve svém. Mezi druhým párem to smyslně jiskří od samého začátku a ani společné sestěhování do Pavlova bytu nic nemění. „Budeme spát na normální posteli jako normální manželé a... Budou normální povinnosti!“ zářil nadšením Shrek, když manažerka Štěpánka (31) otevřela dveře jeho bytu. A pak přitvrdil... „Vyzkoušíme kapitána, jak se mu bude líbit na červeném moři?“ pronesl kuchtík s potutelným úsměvem směrem ke své ženě, když se ukládali ke spánku. Tady jsou šance na milostný akt vysoko v červených číslech!

VIDEO: Svatba na první pohled: Divoké rafty Petry a Reného a zkouška Pavlova kapitána

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Divoké rafty Petry a Reného a zkouška Pavlova kapitána TV Nova

A jaké jsou šance u dalších párů?

Natálka (23) a František (36): Šance na sex = 66 %

Zprvu byly šance na nějaké sblížení na bodu mrazu. Znechucená nevěsta, otrávený ženich... Teď se ale začínají role pomalu obracet a Natálka je jako vyměněná. Františkovi uspořádala narozeninovou oslavu, společně vaří a postupně vystupuje ze své komfortní zóny.

Petra (24) a René (28): Šance na sex = 5 %

Akční fitness trenér je na věčně zpruzelou učitelku z mateřské školy trochu moc. Bydlí tak zatím v pronajatém bytě, ale ložnice mají oddělené. „Útulný pokojík, mám tady všechno, co potřebuji,“ spokojil se René s tím, že nebude spát se svou ženou. Prolomí někdy ledy?

Simona (29) a Radek (32): Šance na sex = 15 %

Poslední pár teprve odjel na líbánky, začíná se poznávat. Ale už teď je zjevné, kdo v této dvojici »nosí kalhoty«. Je to krásná manažerka, která svému emočně nestálému manželovi radí, jak naložit se životem. Bude ale mít chuť ho i svést? Jestli ano, nemůže neuspět...

VIDEO: Svatba na první pohled: Simoně a Radkovi to před oltářem slušelo!
Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Simoně a Radkovi to před oltářem slušelo! TV Nova

Fotogalerie
41 fotografií