Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Meghan a Harry šokovali: Svatba za miliardu jen na oko! Napálené celebrity a dary za 200 milionů

/
  • „Falešná“ svatba Meghan a Harryho: Které hvězdy napálili?
    8. března 2021 ● 13:05

    Vévodové ze Sussexu v neděli v rozhovoru s Oprah Winfreyovou (67) šokovali odhalením, že se vzali již tři dny před velkolepou královskou svatbou v květnu 2018. Na tu pozvali desítky světově známých osobností. Kdo všechno husarskému kousku naletěl?

    Největší svatba od opulentních vdavek Kate Middletonové (39) a prince Williama (38) v roce 2011 se vyjímala vyšší cenovkou i počtem pozvaných slavných. Bývalá herečka Meghan Markleová má v adresáři stovky kontaktů na nejrůznější hollywoodské hvězdy, které si její velký den jednoduše nesměly nechat ujít. Jak se ale v rozhovoru s Oprah ukázalo, ve skutečnosti proběhl o tři dny dříve.

     

    „Nikdo nevěděl, že jsme se už vzali,“ šokovala Meghan televizní moderátorku. „Zavolali jsme arcibiskupovi a řekli mu, že tahle velkolepá podívaná je určená hlavně světu a že my chceme, aby náš sňatek byl jenom náš,“ vysvětlila jejich pohnutky.

    Video: Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok!

    Video
    Video se připravuje ...

    Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok! YouTube

  • 1.

    Hosté

    A tak se o tři dny později do kaple sv. Jiřího na hradě Windsor nahrnuly stovky nadšených hostů, netušících, že jsou vévodové už svoji. Jelikož se nejednalo o svatbu následníka trůnu, jak to bylo v případě prince Williama, chyběli členové evropských královských rodin a další státníci. Ty nahradila plejáda tváří světového showbyznysu. Dorazili tenistka Serena Williamsová, herec George Clooney s manželkou Amal, Davida Victorie Beckhamovi či zpěvák James Blunt, s nímž Harry sloužil v armádě.

    Oslavit „falešný den D“ Meghan a Harryho přišli také herci Idris Elba a Tom Hardy, Meghanina přítelkyně a herečka Priyanka Chopra, zpěvák Elton John, pozvánku dokonce dostaly i výživová poradkyně s českými kořeny Gabriela Peacock nebo modelka Tereza Maxová. Mimo jiné se na seznamu hostů objevila Oprah Winfreyová, kterou při rozhovoru tajná svatba zaskočila, avšak poděkovala za pozvání alespoň na tu veřejnou.

    Ačkoliv byla veselka Harryho a Meghan vlastně jen divadlem celému světu, stála opravdu dost peněz...

  • 2.

    Šaty za miliony

    Tahle falešná svatba byla drahá ve všech směrech. Jen šaty a doplňky nevěsty stály podle britských médií v přepočtu zhruba 8,4 milionu korun. Mimochodem, některé šperky měla Meghan půjčené od členů rodiny – věděli tehdy oni, že k oltáři v nich kráčí vdaná paní?

  • 3.

    Účet za miliardu

    Kolik vlastně falešná svatba stála? Podle specializovaného webu Bridebook to bylo astronomických 940 milionů korun. Nejvíce stála bezpečnostní opatření (přes 800 milionů), hostina naproti tomu stála „jen“ něco málo přes 10 milionů, výzdoba 3 miliony, následné občerstvení 4 miliony a líbánky Harryho s Meghan 3,5 milionu. Slova Meghan, že šlo vlastně jen o divadlo, tedy nejspíš britské daňové poplatníky nepotěší.

  • 4.

    Dary za 200 milionů

    Princ Harry a jeho choť Meghan už před svatbou prosili hosty, aby nepořizovali drahé svatební dárky a raději věnovali peníze na charitu. I tak se jim ale nahromadily dary v hodnotě asi 200 milionů! Novomanželé se jich ale po svatbě nekompromisně zbavovali. Tížilo je snad černé svědomí, že všechny napálili? Tak, nebo tak, na charitu nakonec vybrali falešnou veselkou vlastně docela dost peněz. Například kanadský premiér Justin Trudeau dal charitě pro mládež Jumpstart 29 000 liber (zhruba 856 000 korun).

    VIDEO: Harry a Meghan

    Video
    Video se připravuje ...

    Harry a Meghan Mall.tv

  • 5.

    Mejdan s Clooneym a porušení zákazů

    Zajímavé je, že i když byla veselka podle Meghan vlastně jen pro veřejnost, původně nevěsta avizovala, že nechce, aby cokoliv z obřadu a oslav uniklo, a tak měli hosté zákaz se fotit a natáčet. Ovšem mnoho z nich to stejně porušilo a sdíleli, co se dalo. Dokonce i někteří kolegové Meghan ze seriálu Kravaťáci...

     

    Unikly také informace o tom, jak vypadala oslava po svatbě. Posvatební party prince Harryho a Meghan se protáhla až do brzkých ranních hodin. Na oslavě hrál Harryho oblíbený DJ Sam Totolee taneční muziku známou z ostrova Ibiza a tančilo se tak moc, div si hosté neprošlapali střevíce. Na parketu měl údajně George Clooney protočit kromě své ženy Amal také nevěstu a rovněž vévodkyni z Cambridge Kate Middletonovou. Ovšem on sám to pak veřejnosti popřel...

    Fotogalerie
    104 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 49

strejda777: Jedinné, co jí šlo výborně , bylo utrácení peněz. Utratila za tu chvíli, co tam byla mnohem více než kterýkoliv jiný člen té rodiny. už jen to přestavěné sídlo, hadry no a ta svatba a já nevím co ještě. Takže za to by mohla dostat metál. Ten její zrzek jich má plno, za nějaké vojenské kašpařiny.... Ale prý ji neměli rádi....hmmmm ona je tak hodná, slušná a .....bl.Bá!

(08. 03. 2021 20:57)

ginkognito: Harry se chová podle svého původu - syn bodygarda. To, že jeho otcem není princ Charles, mu muselo okolí dát sežrat už v dětství, tak prostě hledal lásku jinde. Bohužel ji našel u komediantky nejhrubšího kalibru a nakonec dopadne jak strýc královny, který si vzal tu rozvedenou Američanku a stal se jen loutkou k posměchu druhých.

(08. 03. 2021 20:55)

ivana1933: Kto im kázal mat takú okázalú svadbu?! Nikto. Ak chceli mať súkromie, mohli sa zosobášiť len v úzkom rodinnom kruhu, koniec koncov to bola jej 2. svadba. A kto jej kázal sa tak rýchlo vydávať za Harryho? Veď si to mohla najprv vyskúšať, aké to je žiť s Harrym v Británii. Veď už nemala 19. Bola dospelá žena, takže nech sa nehrá na nejakú naivku, ktorá nič o svete a živote nevie. Myslela si, že sa z nej všetci p..., že ona bude tá, ktorá bude určovať pravidlá, a keď zistila, že to tak nie je, že aj ona bude musieť makať a nebude si môcť robiť, čo chce, ako bola zvyknutá, tak zutekala o sto šesť a ten zrzek, ten je tak zaslepený, že jej to všetko zožral aj s navyjákom.

(08. 03. 2021 20:11)

villon: Mě dost šokovala Meghan, začíná nabírat fazónu odkvétající brécy. To není dobrá zpráva pro Harryho, tímhle rozhovorem se definitely odstřihl od monarchie (proslýchá se, že Kate s Williamem chystají těžkou odvetu) a sexuálně to už půjde jen a jen dolů. Další těhotenství jí rozhodně na kvalitě nepřidá, to ženskou, kór v jejím věku, strašně ničí. Za dva tři roky přijde krize středního věku a pak co? Samé otazníky, snad i vykřičníky.

(08. 03. 2021 20:02)

strejda777: Tu Megeru určitě peníze,,,,toho zrzka netuším, že si nechá takhle špinit svou rodinu (teď již patrně bývalou).

(08. 03. 2021 19:47)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy