Pouhých několik hodin zbývá do šokujícího rozuzlení Megxitu, který loni v lednu zaskočil celý svět. Meghan Markleová (39) s manželem vysvětlí, co (nebo kdo) je dohnalo k útěku do Kalifornie, a z několika zveřejněných ukázek je jasné, že na královské rodině nenechají nit suchou. Ostatně, Meghan zcela nepokrytě obvinila palác ze šíření lží.

Winfreyová zvikláním Sussexů k 90minutovému posezení pořádně zaskórovala, přesto podle expertky na britskou královskou rodinu Tiny Brownové zuří. Princ Harry ji svým odlehčeným pokecem s Jamesem Cordenem z konce minulého měsíce připravil o prvenství.

Video: Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok!

Video
Video se připravuje ...

Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok! YouTube

„Harry porušil pravidla hry. V Hollywoodu došlo ke zděšení z načasování jeho komického kousku na palubě autobusu v show Jamese Cordena a zase jednou pohrdl královnou – tentokrát ne svou babičkou Alžbětou, ale americkou královnou Oprah Winfreyovou,“ cituje server Mirror slova expertky.

Kdo Oprah věnuje exkluzivní rozhovor, musí se do jeho odvysílání v televizi stáhnout z veřejnosti,“ zmiňuje Brownová v Hollywoodu obecně přijímanou skutečnost, s níž se přistěhovalec z Británie zřejmě neseznámil. Podle Brownové je zdánlivě přátelský vztah mezi moderátorkou a vévody ve skutečnosti ryze obchodní. Je proto důležité, aby se Sussexové drželi nastavených pravidel, stejně jako je museli dodržovat při konání svých královských povinností, jinak si už neškrtnou, myslí si expertka.

VIDEO: Jindřich Forejt o Harrym a Meghan: Není pro ně cesty zpět

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Jindřich Forejt o Harrym a Meghan: Není pro ně cesty zpět Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
106 fotografií