Přesně na Valentýna vévodové ze Sussexu potěšili i šokovali celý svět zprávou o druhém těhotenství. Po vzoru princezny Diany (†36), která ve stejný den před 37 lety informovala o tom, že nosí pod srdcem Harryho.

V případě Harryho a Meghan přišlo jen několik měsíců po tragickém potratu, o němž se Meghan rozepsala ve velmi osobním článku pro list The New York Times.

Více než týden už veřejnost spekuluje nad jménem, pohlavím a termínem porodu. Vévodové jsou ze svého pobývání v královské rodině naučení osobní detaily tajit a je takřka jisté, že minimálně jméno prozradí až po porodu. Že se Archie (1) jmenuje Archie, bylo například oznámeno po třech dnech od jeho narození.

Video: Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok!

Video
Video se připravuje ...

Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok! YouTube

Kvůli sílící pandemii koronaviru se Sussexové zdržují doma, čímž veřejnost ochuzují o oblíbené snímky s rostoucím bříškem a také o diskuze, v jakém měsíci se asi americká herečka zrovna nachází. Meghan a Harry se proto rozhodli poskytnout fanouškům malou kompenzaci – nové video, jejich první vzkaz světu od oznámení dalšího početí.

V několikavteřinovém záznamu z pohodlí svého obýváku hovoří o podcastu Archewell, spuštěném na konci loňského roku na službě Spotify. Meghan si rukama i volnějším šatem zakrývá břicho, takže není vidět téměř žádná změna tělesných proporcí. Není tak ani jasné, zda bylo video natočeno v předešlých dnech, nebo se jedná o starší kousek zkraje těhotenství. Diváci se ale shodují, že Meghan celá září.

Fotogalerie
91 fotografií

VIDEO: Jindřich Forejt o Harrym a Meghan: Není pro ně cesty zpět

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Jindřich Forejt o Harrym a Meghan: Není pro ně cesty zpět. Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
91 fotografií