Manželka prince Harryho (36) se opět postarala o pořádný šrumec. Na virtuálním summitu Fortune, kterého se zájemci mohli zúčastnit za šílenou částku 1750 dolarů (téměř 41 tisíc korun), vévodkyně Meghan Markleová nevybíravě zkritizovala skupinu lidí, k níž před časem sama patřila.

Video: Pazderková šokuje svou postavou! A smutné okolnosti před smrtí Fialy

Video
Video se připravuje ...

Pazderková šokuje svou postavou! A smutné okolnosti před smrtí Fialy Blesk

„Mám obavy o lidi, kteří se (na sociálních sítích) stali závislými. Lidé, kteří jsou závislí na drogách, jsou uživatelé návykových látek, a lidé, kteří mají sociální sítě, jsou rovněž nazýváni uživateli,“ rozumovala na konferenci. Dodala, že ona sama z vlastního rozhodnutí nevlastní žádný účet a vysvětlila, že instagramový profil SussexRoyals, který je od jejich odchodu z královské rodiny neaktivní, vedl celý tým lidí, nikoliv ona s Harrym.

Je tam něco, co algoritmicky vytváří závislost, a to považuji za velmi nezdravé pro lidi,“ pokračovala Meghan. Fanoušci si všimli, že srovnání uživatelů drog a sociálních sítí je nápadně podobné tomu, co zaznělo v dokumentu Social Dilemma z produkce Netflixu a na vévodkyní kritizovaných sítích ji obvinili z plagiátorství. „Samozřejmě že to nepochází z tvé hlavy, jsi pouhý papoušek,“ sjela ji jedna z uživatelek. „Ona rozhodně není v pořádku a není to poprvé, co nám to dokázala,“ myslí si další diskutující.  

VIDEO: Prokletí filmu Karel: Premiéra opět v ohrožení! A Panenka bojuje v nemocnici na přístrojích

Video
Video se připravuje ...

Prokletí filmu Karel: Premiéra opět v ohrožení! A Panenka bojuje v nemocnici na přístrojích Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
105 fotografií