Vir chytili jeden od druhého, a to velmi rychle. „Bratr byl první, kdo onemocnění měl. Jenže se to u něj projevilo ukrutnou bolestí břicha,“ popsal moderátor Snídaně s Novou. „Jel do nemocnice a tam mu dali antibiotika na zánět střev. Mluvil o tom s mamkou a s tou jsem pak zase mluvil nevědomky já. Jenže mu pak přišly výsledky, že je za tím covid. Tak jsme si to takhle předali,“ popsal nešťastnou situaci.

Následky nemoci

Jediný, kdo z Peroutkovy rodiny covid nedostal, byla babička, která se v domě izolovala ve vlastním bytě. Zpěvák měl naštěstí lehčí průběh, doteď má ale následky. „Ještě stále nemám úplně zpátky čich,“ tvrdí, pracovně už se ale snaží fungovat. Už si byl i vyzkoušet kostým do připravovaného muzikálu Láska nebeská, který by měl mít v Divadle Broadway premiéru v září. „Musím říct, že po práci se mi stýskalo. Cítil jsem se naprosto v kondici, a stejně jsem musel zůstat doma. Naštěstí bydlím v domě se zahradou, tak to nebylo tak, že bych byl zavřený mezi čtyřmi stěnami,“ dodal.

Onemocněly jeho kolegyně

Peroutka není jediný, kdo pocítil následky covidu na vlastní kůži. Onemocněly jeho kolegyně z divadla, herečka Sandra Pogodová (46) a pěvecká koučka Linda Finková (52). S Pogodovou se potkával i na zkouškách, tehdy se nákaze ještě vyhnul.

VIDEO: Trapas večera! Milan Peroutka nedodržel dresscode a ani se nesladil s partnerkou

Video
Video se připravuje ...

Trapas večera! Milan Peroutka nedodržel dresscode a ani se nesladil s partnerkou Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
38 fotografií