Herec Roman Tomeš, jehož si fanynky zamilovaly jak na prknech, která znamenají svět, v muzikálech Čas růží, Sestra v akci, Krysař a v mnoha dalších, tak i na televizní obrazovce ve Slunečné, nyní pořádně vyděsil všechny své příznivce. Na sociální síti totiž sdílel fotku z nemocničního lůžka vysočanské polikliniky s popiskem „a je to!“.

Vzhledem k tomu, že mnozí o svého oblíbeného umělce dostali pořádný strach, zahrnuli ho zprávami a dotazy na jeho zdravotní stav… musel Roman obratem reagovat. „Byla to ‚jen‘ tříselná kýla. Jsem v pořádku a těším se na vás v plné síle!“ vysvětloval proto ve stories ve chvíli, kdy měl zákrok již dávno za sebou.

Svou radost na instagramu neskrývala ani jeho manželka Michaela. „Romča je po operaci a je v pořádku, takže mám dobrou náladu,“ svěřila se jen tak mimoděk svým followerům. Roman se ovšem v nemocnici dlouho neohřál – následující den už okatá herečka a zpěvačka nadšeně hlásila, že už ho má doma a láskyplně ho nazývala „myšáčkem statečným“. Jako bolestné dostal Roman obří bezlepkový štrúdl, který mu jistě zvedl náladu... a po nemocniční stravě i zlepšil chuť.

VIDEO: Roman Tomeš o koronavirové pandemii

Video
Video se připravuje ...

Roman Tomeš o koronavirové pandemii Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Michaela Tomešová, která na konci února prodělala operaci apendixu (a z nemocnice si kromě štychu na podbřišku přivezla také koronavirovou nákazu), teoreticky mohla tvrdit, že je její cesta do nemocnice exkurzí tolik potřebnou pro její roli zdravotní sestřičky Barči v primáckém seriálu Sestřičky.

Jak ale tříselná kýla souvisí s Tomešovou rolí napraveného kriminálníka Tonyho ve Slunečné, to není jisté. Nyní samozřejmě žertujeme, jelikož žádný chirurgický zákrok není banalitou, a tak je moc dobře, že je Romanovi už lépe.

Fotogalerie
43 fotografií