Herečka Michaela Dittrichová je pěkná tajnůstkářka! Krásnou novinku, kterou je narození dcerky Elišky, se jí podařilo utajit, a tak si tyto chvilky užila v soukromí jenom se svým manželem, jevištním mistrem Jiřím Dittrichem, a synem Matějem (5) skoro celý týden! Dvojnásobnou maminkou se stala podle všeho v neděli 11. dubna. „Přesně před týdnem jsem poprvé chovala v náručí tohoto Anděla,“ napsala totiž v neděli 18. dubna na svůj instagram a připojila rovněž i nádhernou fotku miminka v modré košilce a v růžových tepláčkách. Pod snímkem rozkošného dítka se to okamžitě začalo hemžit gratulacemi, a to jak od fanoušků, tak i od kolegů z umělecké branže.

„Drahá, buďte celá rodina nadále tak šťastně nejšťastnější,“ reagovala například herečka Bára Jánová (31), hvězda seriálu Slunečná, co se na FTV Prima střídá v úterý a ve čtvrtek s pondělními a středečními Sestřičkami. Se svými gratulacemi nezůstaly pozadu ani těhotné zpěvačky Martina Pártlová(41) a Eliška Ochmanová (32), herec Aleš Háma (47), herečka Jana Bernášková (40) nebo zpěvák Michael Foret (34). „Tak už je na světě! Princezna! Moc gratlujuuuuu,“ přidala se i herečka Sandra Nováková (39), maminka pětiletého Mikuláše, která s Dittrichovou hrála společně jak v Sestřičkách, tak ještě předtím v Modrém kódu.

VIDEO: Žhavé Sestřičky: Milostné scény Novákové i sexy zrzky Halouzkové

Video
Video se připravuje ...

Žhavé Sestřičky: Milostné scény Novákové i sexy zrzky Halouzkové FTV Prima

To, že se její rodina rozroste o dalšího člena, oznámila plavovlasá Dittrichová na sociální síti již v listopadu loňského roku. „Termín mám přelom března a dubna, teď jsem v pátém měsíci. Všechny testy jsou dobré, tak se můžeme už jen těšit,“ prozradila tehdy deníku Aha! herečka, kterou si diváci oblíbili také v seriálu Doktoři z Počátků či v Gymplu. V té době ale ještě stále byla hlavní potvorou rubavského urgentu...

Natáčení populárního seriálu jí miminko rostoucí pod srdcem nijak nekomplikovalo – zvětšující se bříško se dalo po dlouhou dobu snadno schovat pod volnou nemocniční halenu a poté jí vyšli vstříc scenáristé. Také její postava byla v jiném stavu, otěhotněla po aférce s ženatým ředitelem nemocnice. Poté, co se odmítl rozvést, neslavně ze seriálu odešla – doufejme ale, že jenom na nějaký čas. Divákům by totiž tak zábavná negativní hrdinka, která uměla pořádně zatopit kladným postavám, jistě chyběla...

Nyní si však Michaela prožívá nejkrásnější období v životě každé ženy plnými doušky. „Celé těhotenství jsem si představovala, jaký to bude, až budeme 4. Jaká bude? Jestli Matýska radost ze ségry nepřejde, až ji přivezeme domů... A řeknu vám, že je to všechno boží! Šťastnější jsem nikdy předtím nebyla. Jsem sice unavená, ale tak moc šťastná, vděčná a naplněná!“ svěřila se nadšená Michaela, díky níž se populace rozšířila o další „koroňátko“, tedy dítko počaté během koronavirové pandemie. „Úžasný je totiž život. Gratuluju,“ souhlasila s jejím dojemným vyznáním herečka Andrea Růžičková (36).
Fotogalerie
36 fotografií