„Dítě jsem měla v plánu, ale zároveň jsem chtěla ještě něco prožít,“ vysvětluje Dasha, proč se mámou stala až ve 36 letech. Zlomilo se to prý po rozchodu s dlouholetým partnerem Martinem Kumžákem (54). „Bylo mi pětatřicet a myslela jsem si, že budu dlouho hledat nějaký vztah a že se také může stát, že dítě budu mít po čtyřicítce. Začaly mi totálně hulákat biologické hodiny,“ vzpomíná Dasha, která se ale potkala s bubeníkem Ondřejem Slukou (40) a zanedlouho byla těhotná.

Dcera Žofie je pro ně vším. Potom Dasha vydala album Dasha Symphony a začala se na sociálních sítích potýkat s kritikou, že dítě »odložila« moc brzy po porodu. „Všechno jsem si už užila a teď se plně věnuji dceři,“ říká ovšem Dasha s tím, že práce jí nebrání v mateřských povinnostech a ty jí zase nebrání v práci. Naopak. Žofie ji motivuje až tak, že v těchto dnech Dasha dotočila klip k písničce Modlitba, která je na novém albu Dasha Symphony.

„Když se mi před čtyřmi roky narodila dcera, najednou mi hudba i text té písně dávají mnohem větší smysl. A to ji David Solař a textařka Ester Brožová napsali pro mě už před dvaceti lety. Na novém albu je nahraná poprvé,“ konstatuje Dasha, která za dva měsíce oslaví 40. narozeniny.

VIDEO: Dasha: Gottovi ukázala něco, co jinde k vidění není!

Video
Video se připravuje ...

Dasha: Gottovi ukázala něco, co jinde k vidění není! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
38 fotografií