Zná to nejspíš každá nastávající maminka – ve stresu před narozením prvního potomka nahonem neví, co si s sebou sbalit do porodnice, aby poté, co přijde děťátko na svět, u sebe měla všechno potřebné. Přece jenom všechno je pro ni docela nové, a tak nechce nic zanedbat nebo nechat doma. „No není toho málo,“ smála se i modelka Monika Leová, která se ve čtyřicátém týdnu těhotenství konečně přinutila uspořádat všechno potřebné, co bude ve svůj velký den (a několik dní poté) potřebovat. „Dala jsem na rady kamarádek, příbuzných, internetů. Jsem zvědavá, co všechno využiju. Je mi jasný, že tak třetinu,“ má jasno tahle sympatická brunetka, která jednu dobu moderovala zprávy na FTV Prima.

Leová, která pod srdcem nosí dcerku, plod její lásky s manželem Martinem Košínem (35), své balení pečlivě a s pomocí svého muže dokumentovala na sociální síti. „Mám takovou kliku, že malá nechtěla přijít na svět dřív…“ vtipkovala Monika při pohledu na tu spoustu věcí, bez kterých se po narození dcerky neobejde – nebo si to alespoň myslí. „Mám toho asi trochu víc, než bych měla mít, ale já jsem ráda připravená na všechno.“ Hromadu věcí měla s sebou připravených na porodní sál, pro miminko, a pak na oddělení šestinedělí. Dokonce sestavila i seznam věcí pro partnera. Balit tohle všechno na poslední chvíli by byl jistě pořádný adrenalin, který ani nastávající maminka, ani její dítko rozhodně nepotřebují...

VIDEO: Monika Leová se vrátila na Primu! Co zprávařku přivedlo zpátky? 

Video
Video se připravuje ...

Monika Leová se vrátila na Primu! Co zprávařku přivedlo zpátky? Kateřina Štichová

Její muž vše patřičně komentoval a u mnoha předmětů si vůbec nebyl jistý jejich smyslem a účelem. „Poporodní kruh? To je co? To je, kdyby ses někde topila ve vodě?“ žasnul, zatímco modelka plnila kufr i příruční zavazadlo věcmi. Ta mu vysvětlila význam onoho záhadného předmětu a zároveň se pochlubila, že jí ho šila maminka… která se jistě už teď nemůže dočkat, až se stane babičkou. S Monikou byla mimochodem na konci ledna na poslední dovolené v Egyptě. Původně si měla užít posledních volných chvil u moře bez dítěte společně s partnerem, ten byl ale pozitivně testován na covid. Manžela proto na pobyt v luxusním resortu „vyměnila“ za maminku a užila si to jako dámskou jízdu.

Fotogalerie
58 fotografií