Poslední kluk Agátu přestal bavit a 28. března oznámila, že mezi ní a potetovaným truhlářem Adamem Raiterem (33) je konec. „Prostě jsem zjistila, že nemůžu chodit s někým, kdo má základku...“ vtipkovala modelka v živém vysílání na instagramu. „Žádného přítele teď nechci. Je mi nádherně,“ tvrdí.

Podle webu Expres.cz jí odhodlání nepustit si do ložnice dalšího muže vydrželo jeden den. Kontaktovat ji měl expřítel popálené youtuberky Třešničkové a po chvilce psaní ji měl přemluvit, aby s ním vyrazila na romantický výlet do hor.

S podnikatelem, který byl podle pravomocného rozsudku v minulosti jedním z organizátorů gangu pašující kokain z Karibiku do Česka, údajně odjela na tři dny na rakouský ledovec Kitzsteinhorn nad populárním letoviskem Kaprun/Zell am See. Modelka ovšem tvrdí, že je to nesmysl. „On je zrovna člověk, se kterým bych se nikdy nezapletla!“ dušuje se. „Naopak jsem ho odsuzovala, když po rozchodu s Týnuš roztruboval do světa informace z jejich soukromí,“ sdělila Agáta, která narážela na to, že Bisenius Týnuš popsal jako falešnou, zlou a nevěrnou.

Video
Video se připravuje ...

Agáta Hanychová Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
49 fotografií