Zpěvačka Marta Jandová, která je už řadu let šťastně provdaná za gynekologa Miroslava Vernera (43), je maminkou malé Marušky. V minulosti sice několikrát veřejně prohlásila, že by měla ráda ještě další děti, klidně prý tři nebo dokonce čtyři, před pár roky však na sociální síti veřejně přiznala, že se jim „zadělat“ na další miminko stále ještě nedaří… „Nejsem nejmladší a mám za manžela gynekologa, takže vím, jak to je,“ stýskala si pak pro iDnes dcera zpěváka Petra Jandy (78), frontmana kapely Olympic. Jak se ale zdá, malá Marie, které v červenci bude už osm let, jí to svou láskou plně vynahrazuje!

Jandová, známá mimo jiné také pro své působení v německé kapele Die Happy, na sociální síti ukázala, čím ji Maruška dojala k slzám. „Tak hned po ránu tu bulím,“ přiznala u obrázku, který pro ni dcerka jako dárek k narozeninám namalovala. Vnadná zpěvačka totiž 13. dubna slaví sedmačtyřicetiny. Na obrázku je Jandová vyobrazená po boku svého muže i dcerky, a vypadá jako královna, s korunou na hlavě a v nádherných šatech – protože přesně tak ji dívenka vidí.

VIDEO: Marta Jandová: Dcera jde do první a už chce podprsenku

Video
Video se připravuje ...

Marta Jandová: Dcera jde do první a už chce podprsenku. Adam Balažovič/BPŽ

Maruška jí dokonce na zadní stránku napsala i vzkaz s roztomilými hrubkami, jaké se dítku jejího věku dají snadno odpustit. „Miluju tě, mami. Jsi nejlepší máma. Vždycky mě rozesměješ. Jsi krásná, mami. Jseš anděl, mami.“ A toho anděla jí i nakreslila.

Obrázek se dočkal celé řady pochvalných komentářů a dojatých srdíček nejenom od fanoušků, ale i kolegyň z umělecké branže. Celou záplavou emotikon ji zahrnula například herečka Markéta Hrubešová (49) nebo zpěvačky Monika Absolonová (44) s Darou Rolins (48). „Zlatá,“ dojala se nad Maruščinou dětskou upřímností modelka a moderátorka Iveta Vítová (37). Všechno to jsou mimochodem také maminky, a tak pocity Jandové samy moc dobře znají…

Fotogalerie
52 fotografií