Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejvíc sexy brunetky Česka? Odvážná Decastelo, Jágrova ex Kubelková i hvězda Slunečné Burešová!

/
  • Sexy brunetky českého šoubyznysu
    10. dubna 2021 ● 09:48

    Ne nadarmo se traduje, že české ženy patří k těm nejkrásnějším na světě. V našem hvězdném rybníčku plave spousta atraktivních dam. Někdo preferuje spíše blondýny, jiný zase zrzky. Brunetky, a zejména těchto 10 krásek, se ale zákonitě líbí všem!

  • 1.

    Eva Josefíková

    Sympatická brunetka Eva Josefíková se proslavila v pohádce Čertova nevěsta, kde ztvárnila princeznu Štěpánku. V posledních letech je k vidění hlavně v televizi, září ve Slunečné a historickém krimi seriálu Zločiny Velké Prahy.

  • 2.

    Iva Kubelková

    Iva Kubelková byla snem mnoha mužů už od dob randění s legendárním hokejistou Jágrem, který je, jak známo, hlavně na brunetky. Obdařená moderátorka se kromě provázení pořadem Showtime věnuje i modelingu a v posledních letech také zpěvu.

  • 3.

    Nikol Švantnerová

    Dlouhonohá modelka Nikol Švantnerová oplývá také dlouhými tmavými loknami. Kráska se slovenskými kořeny se v současné koronavirové krizi pohybuje především na sociálních sítích, kde dává na odiv svou božskou postavu. Často ve spodním prádle.
  • 4.

    Veronika Arichteva

    Herečka Veronika Arichteva patří k vůbec nejoblíbenějším tvářím českého šoubyznysu. Členka komediálního tria 3v1, které založila společně s blondýnkami Nikol Štíbrovou a Martinou Pártlovou, se před půl rokem stala maminkou syna Luky.

  • 5.

    Alena Šeredová

    Arichteva ale není jedinou čerstvou mámou a zároveň sexy tmavovláskou. Loni v květnu porodila svou vysněnou princezničku Vivienne Charlotte také modelka Alena Šeredová, která už několik let žije v Itálii.

  • 6.

    Eva Burešová

    Hvězda seriálu Slunečná Eva Burešová je stálicí nejrůznějších žebříčků krásy. Tmavovlasá diva se nedávno pochlubila kudrnatými vlasy, k nimž měla v mládí velký odpor.

  • 7.

    Eva Decastelo

    To by nebyl seznam českých krásek, kdyby v něm nefigurovala Eva Decastelo. Sexy herečka ze Slunečné a moderátorka se loni dala na otužování a fanoušky velmi často těší skvostnými pohledy na svůj dekolt i křivky.

  • 8.

    Táňa Makarenko

    Šéfka Miss Czech Republic Táňa Makarenko své tmavé lokny máčí v oceánu. S přítelem si už pár týdnů užívají exotiky souostroví Maledivy, odkud denně dráždí postavou v plavkách.

  • 9.

    Aneta Vignerová

    Misska a modelka Aneta Vignerová se svými lesklými tmavými vlasy nerada experimentuje. Není také důvod. Jako bruneta vypadá nejlíp, tak proč riskovat blond vlasy? Navíc na to není čas - plně ji zaměstnává roční synek Jiříček.

  • 10.

    Tereza Voříšková

    Půvabná herečka Tereza Ramba, za svobodna Voříšková, se před lety stala platinovou blondýnkou. Radikální změna byla pro mnohé velkým šokem. Naštěstí si hvězda z Vlastníků včas uvědomila, že tahle barva pro ni není, a tak se vrátila zpátky k hnědé.

  • 11.

    VIDEO

    VIDEO: Iva Kubelková: Musím nosit brýle, s věkem mi naskakují dioptrie.

    Video
    Video se připravuje ...

    Iva Kubelková: Musím nosit brýle, s věkem mi naskakují dioptrie. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

  • 12.

    GALERIE

    Fotogalerie
    51 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 13

Pollo: Máš recht. Pro mě je taky bezkonkurenčně nejošklivější.

(11. 04. 2021 13:30)

Pollo: Decastelo, Kubelková, Arichteva a Aneta s koňskou hlavou? Děláte si srandu? Nebo držíte apríl celý měsíc?

(11. 04. 2021 13:28)

ixinka: Kubelková, Šeredová, možná Švantnerová beru, z těch mladších ještě Josefíková, ale pardon v této společnosti Burešová?, tak to je snad úlet. Nebo to je snad nějaký novodobý ideál krásy naprosto beztvará postava, vytlemené zuby a nesouměrný obličej z vyčnívající bradou?? A Decastelo ta bude s těmi svými tvrdými rysy za pár let vypadat jak vyžilá čarodějnice.

(10. 04. 2021 19:26)

Ivkafas: Rozteklá Kubelková už dávno není sexy a také by už neměla nosit krátké sukně, protože její kolena jsou děsně ošklivá.

(10. 04. 2021 15:12)

mandat: A az se nektera odbarvi,udelate z ni blondynu. To je sebranka zlato­kopek­,vylep­sene dobrym chirurgem ,vsechny maji plasticke op a jsou plne botoxu.

(10. 04. 2021 12:42)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy