Smířlivými slovy Simona Krainová spoustě lidí vyrazila dech. Blond modelka je totiž velmi dobře známá tím, že si se svými kritiky nebere servítky a na drsná slova reaguje velmi často ještě drsněji. Ne tak ovšem v tomto případě. „Ano... je lehké se dotknout ohně, obzvlášť v téhle nelehké době,“ začala své instagramové zamyšlení Simona Krainová a že jí není zrovna hej, byť je v exotickém ráji obklopena luxusem, je poznat z fotky, kterou k příspěvku zvolila.

Tentokrát žádná stylizovaná fotka z pláže, odhalené křivky ani západy slunce. Na svůj profil na sociální síti modelka umístila fotku schoulené ženy objímající si paží kolena, které není vidět do obličeje. Na obnaženém lokti je k vidění anglicky psané tetování, které v překladu hlásá: „Nevěřím v lidstvo.“

„Přehnala jsem volbu slov a vy jste zvolili špatný úhel pohledu. Moje chyba,“ posypala si hlavu popelem manželka Karla Vágnera mladšího (45). Svou drsnou a nekompromisní povahu ale matka synů Maxe (10) a Bruna (8) neutlumila úplně. „Na druhé straně je snadné si vylít zlost, hořkost, nenávist na tom, kdo není skutečným původem zlosti, beznaděje, nenávisti. Já to určitě nejsem. Jsem zastánce svobody a toho, že striktní opatření v naší zemi nikam nevedou. Jsem za neporušování lidských práv! Za neporušování ústavy. Má slova měla poukázat na nesmyslnost omezování lidí, rodin, dětí, přátel...na striktní omezování vás tam doma podle mě již za hranicí normálnosti,“ obhajuje své postoje a názory Simona Krainová. Mnoho pochopení se ale modelce ani tentokrát nedostalo.

„Simi, mám Vás ráda, ale tohle zabolelo... máme po čtvrté zavřeno, bojujeme o přežití, v nemocnicích docházejí lůžka a vy máte srandu z toho, že jsou zavřené okresy.... prosím, vystupte ze svého imaginárního světa do reality, tohle se v této době, kdy je většina lidí pěkně v háji, prostě z etických důvodu nepíše,“ vyslovila svůj názor jedna z fanynek.  

VIDEO: Simona Krainová: Můj pes je větší hvězda, než já. Přemýšlím, jak to zobchodovat!

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová: Můj pes je větší hvězda, než já. Přemýšlím, jak to zobchodovat! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Víte, na jednu stranu vás chápu, taky mě spousta věcí štve. Na druhou stranu mluvíte o ústavě, o lidských právech. Upřímně, četla jste je někdy? V dnešní době se každý ohání svými právy, bohužel si už málokdo uvědomuje, že ruku v ruce s právy jdou také povinnosti,“ přisadila si další modelčina kritička. Zdá se, že moc nepomohlo ani prohlášení Simony Krainové, že kdyby mohla, přenesla by všechny do exotického ráje, kde je podle ní svět ještě v pořádku.   

VIDEO: Simona Krainová: Nechápu, že jsou moji synové ze stejného vrhu

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová: Nechápu, že jsou moji synové ze stejného vrhu Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
46 fotografií