Své druhé dítě, dceru Elvu, Tereza Kadeřábková přivedla na svět teprve před necelými osmi měsíci. A už to vypadá, jako kdyby nikdy ani nebyla těhotná. Natož, že před čtyřmi lety dala život první dceři Emě.

A protože každý, kdo se prezentuje na sociálních sítích, riskuje, že se v podstatě k čemukoli může kdokoliv nějak vyjádřit, dočkala se reakcí i někdejší modelka.

VIDEO: Neuvěřitelné! Takhle doma trénuje reprezentant Pavel Kadeřábek s manželkou Terezou.

Video
Video se připravuje ...

Neuvěřitelné! Takhle doma trénuje reprezentant Pavel Kadeřábek s manželkou Terezou. Instagram

„Měla byste se najíst. Vždycky jste se mi líbila, ale teď vypadáte jako nemocná...velká hlava, kostnaté tělo,“ nebrala si servítky jedna z Tereziných sledujících a poměrně nevybíravým způsobem vítězce České Miss z roku 2012 sdělila, co si myslí o jejím vzhledu.

Manželka reprezentačního fotbalového obránce Pavla Kadeřábka (28) si ovšem svůj názor na drsný komentář nenechala pro sebe. I ona vypustila do online světa své mínění v reakci na silná slova. „Moje váha je plus mínus asi osm let stejná,“ ozvala se Tereza Chlebovská. Vzápětí ovšem připustila jistou změnu svého těla i obličeje.

„Jistě působím jinak, jsem starší a ztrhanější díky svým dvěma dětem,“ neměla problém přiznat kráska původem z Krnova, která už nějakou dobu vytváří svému manželovi zázemí v Německu, kde hraje fotbal. „Prosím, nesledujte mě, nestojím o takto nevhodné komentáře. Věřím, že komentáře typu ´nejez, jsi tlustá - najez se, jsi kostra´, by vám nebyly také příjemné. Díky a hezký den,“ zachovala dekórum Tereza Kadeřábková.   

VIDEO: Táta a ženich Kadeřábek: Když mám doma dobré zázemí, přenese se to na hřiště

Video
Video se připravuje ...

Táta a ženich Kadeřábek: Když mám doma dobré zázemí, přenese se to na hřiště iSport TV

Fotogalerie
40 fotografií