Pazderková, jinak poměrně aktivní instagramová osobnost, se zničehonic na více než čtrnáct dní odmlčela. Teď přišla s děsivým vysvětlením – onemocněla koronavirem, který čilou sportovkyni položil na lopatky a ‚vycucl‘ z ní veškerý život.

„Nádech, výdech. V lese na mechu. Ještě před čtrnácti dny samozřejmost. Teď, po celkem ostřejším průběhu onemocnění covidem-19, je to malý zázrak. Moji milí, opatrujte se. Opatrujte i ostatní svým chováním. Nebyla to vůbec, ani trochu, ani na minutu sranda. A pořád úplně není... Pro všechny, kteří jsou lehkovážní, určitě byste nechtěli, aby vaši nejbližší zažili takovýchto 9 dní,“ napsala Pazderková na instagram.

Video: Iva Pazderková je nejen herečka, ale také švadlena! Tohle si ušila přes noc!

Video
Video se připravuje ...

Iva Pazderková je nejen herečka, ale také švadlena! Tohle si ušila přes noc! David Turek, Jan Jedlička

Aby zdůraznila, jak hrozně průběh koronavirové nákazy nesla, vypsala všechny své symptomy. Několik jich bylo poměrně vzácných. „Horečka, zvracení, bolesti a pálení kůže celého těla, bolest hlavy, kloubů, zad, puchýřky po celém těle, dušnost, kašel, střevní potíže, tlak a bolest v očích, světloplachost, ucpané dutiny, pocit úplného vyčerpání, kdy člověk přemýšlí, jestli se vůbec natáhne pro vodu, protože nemá sílu a bolí to jako čert,“ šokuje stand-up komička.

Z průběhu onemocnění a komplikací měl strach i její partner, jemuž se celou dobu honilo v hlavě, zda nebude lepší zavolat záchranku. Pazderková doplnila svůj poznatek, že koronavirus je jako loterie: „Někdo si vytáhne rýmičku, někdo tohle, někdo to nejhorší. Tak se snažme, ať nikdo nemusí losovat,“ vyzvala své fanoušky.

VIDEO: 7 pádů Honzy Dědka dnes: Iva Pazderková o svých nevydařených manželstvích i touze po dítěti

Video
Video se připravuje ...

7 pádů Honzy Dědka dnes: Iva Pazderková o svých nevydařených manželstvích i touze po dítěti. FTV Prima

Fotogalerie
83 fotografií