Jedna se věnuje kariéře moderátorky a stala se stálicí pořadu Sama doma, druhá děsí svou vychrtlou postavou. Jedna se vdala a má dvě děti, druhá je stále svobodná a má za sebou (doufejme!) problémy s příjmem potravy. Zdá se, že tyto dvě dámy nemají snad vůbec nic společného – a přece tomu tak není. Obě se v minulosti pyšnily korunou královny krásy. Lucie Křížková, ještě pod svým dívčím příjmením Lucie Váchová, se stala „Misskou“ v roce 2003, Eliška Bučková o pět let později, v roce 2008. A obě nyní zavzpomínaly na své úspěchy na převáděcím mole.

Lucie Křížková sdílela na svém instagramu snímky z domácího karnevalu, který si doma pořádala se synem Davidem (8) a dcerou Lolou (4). „Mami a ty jsi jako co? - Já jsem jako Miss ČR. - A to je co?“ přepsala bývalá modelka a současná manželka jachtaře Davida Křížka (48) konverzaci se svými potomky. Ti se stali postavičkami poměrně snáze rozpoznatelnými, tedy kočičkou a Spider-Manem. „Moji milí, bylo nebylo, před osmnácti lety… Ale video z finále vám nepustím, protože VHSku (to je kazeta do videa, které už taky neznáte) jsem někde ztratila. PS: Korunka, šerpa i číslo originál.“

VIDEO: Lucie Křížková na nic nečeká: Chce třetí dítě! 

Video
Video se připravuje ...

Lucie Křížková na nic nečeká: Chce třetí dítě! Petr Soukup, Markéta Reinischová

„Je tomu 13 let, kdy jsem se stala vítězkou soutěže Česká Miss 2008,“ svěřila se na sociální síti pro změnu Eliška Bučková, bývalá partnerka rybáře Jakuba Vágnera (39) či rockera Václava Noida Bárty (40). Neukázala, zda má ještě korunku, ale zato předvedla fotoknihu, v níž onen velký okamžik pochopitelně nemohl chybět. „Když přišla její velká chvíle, splnila si svůj sen,“ píše se u fotky, na níž si užívá svou výhru. „Za tu dobu se udála spousta změn, neměnila bych ani jednu minutu ze svého života, protože každý moment mě posílil a formoval,“ domnívá se štíhlounká kráska.

Na rozdíl od Křížkové, Bučková ve světě modelingu zůstává. „Po 13 letech jsem opět součástí naší národní soutěže krásy, tentokrát jako ambasadorka. A jsem za tuto novou roli velmi vděčná!“ chlubila se tmavovlasá kráska, co si od té doby pořídila nová, silikonová prsa. Jak se obě dámy za tu spoustu let proměnily (a jak Bučková vypadala předtím, než ji začala zdobit umělá ňadra), se můžete mrknout do naší galerie.

VIDEO: Eliška Bučková randí! Ale zatím je ve fázi vybírání, protože je náročná 

Video
Video se připravuje ...

Eliška Bučková randí! Ale zatím je ve fázi vybírání, protože je náročná Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
43 fotografií