Na televizních obrazovkách ztvárňuje Michaela Tomešová každé pondělí středu ráznou zdravotní sestřičku Barču, která má vyřídilku, že se jí mnozí pacienti skoro bojí. Další díl úspěšného seriálu Sestřičky měla tato mladá žena, která rozhodně nevypadá na to, že je již dvojnásobnou maminkou, natáčet v sobotu. Jenže jak se říká, člověk míní, Pánbůh mění. Místo toho Tomešová sdílela selfíčko ze sanitky! „Tak jsem dneska měla ordinovat v Rubavě, a místo toho urgent v praxi…“ popsala lakonicky snímek, na kterém vypadá skutečně zbědovaně.

„Jsem si nejdřív myslela, že jsem se jen přejedla… nooo a on nakonec slepák,“ vysvětlila ve svém dalším příspěvku. Okatou brunetku nyní čeká operace, která bude její docela první operací v životě.

Mnohé ženy by jistě namítly, že má za sebou dva porody, jenže ty byly podle Tomešové „brnkačka“. Předtím, než dala život svému druhému dítku, synkovi Jonášovi (2,5), navštěvovala například kurzy takzvaného hypnoporodu, a tak pak měla porod, a to ji citujeme, „krásnej, klidnej a vysmátej“. S apendixem to asi taková legrace nebude…

VIDEO: Dvojnásobná máma Míša Tomešová: Hubená jako lunt! Ruce jako hůlky! A kam dala prsa?

Video
Video se připravuje ...

Dvojnásobná máma Míša Tomešová: Hubená jako lunt! Ruce jako hůlky! A kam dala prsa? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Je to dobrodrůžo,“ vtipkovala Tomešová ještě z nemocničního lůžka. „Ale o tom, jak moc to bolí, radši psát nebudu,“ dodala už podstatně méně vesele. Nemusí se však bát, tyhle operace se dnes provádějí laparoskopicky, takže po ní nebude mít v podbřišku nevzhlednou jizvu, a za pár dní již bude zase na nohou. O její dva synky se prozatím bude muset postarat tatínek Roman Tomeš (33), také známý z FTV Prima, ze seriálu – na rozdíl od své paní se však on objevuje ve Slunečné, kde mu tvůrci svěřili roli Tonyho, bývalého kriminálníka.

VIDEO: Fešák ze Slunečné Roman Tomeš: Chci plodit děti s víc maminkami! Co na to manželka?
Video
Video se připravuje ...

Fešák ze Slunečné Roman Tomeš: Chci plodit děti s víc maminkami! Co na to manželka? Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
61 fotografií