Mluvení mu dělá stále problémy, ale oproti tomu, kdy nevydal ani hlásku, jsou slyšet určitě pokroky. To by mohlo být dobré znamení.

„Teprve čekám na výsledky chemoterapie. Pořád ještě úplně nemluvím,“ svěřil v úterý Blesku Nedvěd. „Na konci února už to všechno budu vědět,“ dodal s tím, že naději rozhodně neztrácí. Jak už řekl dříve, ničemu nepodléhá a jen se léčí, i když je chemoterapie náročná pro celý organismus.

„Věřím, že budu zase v pořádku,“ řekl Blesku v prosinci, kdy měl za sebou dvě chemoterapie a třetí ho teprve čekala.

VIDEO: Silvestrovský speciál Tváře: Petr Rychlý zpívá s Honzou Nedvědem!

Video
Video se připravuje ...

Silvestrovský speciál Tváře: Petr Rychlý zpívá s Honzou Nedvědem! TV Nova

Nepatří sice mezi první vlnu lidí, kteří se mohou nechat očkovat proti koronaviru, ale vzhledem k oslabené imunitě by to bylo nasnadě. „Vždyť mi ještě není osmdesát,“ zasmál se král trampských písní. „Zatím o tom neuvažuji, ale uvidíme...“ rozloučil se zpěvák, co v roce 1996 dokázal se svým bratrem Janem (74) vyprodat strahovský stadion. Stánky nebo Valčíček si s nimi zazpívalo přes 70 tisíc fanoušků!

První pochyby, že něco není v pořádku, svěřil Blesku už 29. září na svém koncertě v pražském Divadle U Hasičů. „Byl jsem u doktora kvůli klasickému vyšetření, ale on mě chce vidět, to asi není dobré,“ obával se František.

VIDEO: Martin Maxa kvůli covidu skončil na stavbě: Zranil si nohu. Teď musí „pod kudlu“.

Video
Video se připravuje ...

Martin Maxa kvůli covidu skončil na stavbě: Zranil si nohu. Teď musí „pod kudlu“. Kisa Císařová

Fotogalerie
35 fotografií