A tak Miss Earth a Blesk Česká Miss 2012 neváhala a o veselou zprávu se podělila. „Měsíc a půl do porodu. Prďolka už je otočený hlavičkou dolů, na rozdíl od Lilinky,“ svěřila svým fanouškům prostřednictvím instagramu Tereza Fajksová aktuální situaci a radostnou zprávu modelka doplnila i vzpomínkou na své první těhotenství. Kromě sdělení ohledně polohy miminka si nastávající matka neodpustila ani informaci o tom, kolik kilogramů na přelomu sedmého a osmého těhotenského měsíce zatím přibrala.

Přestože u druhých těhotenství je váhový přírůstek často vyšší než u prvních, Tereza Fajksová vypadá, že kromě bříška nenabrala skoro nic. A čísla to jen potvrzují. „Mamka plus jedenáct kilogramů,“ pochlubila se misska. Pokud půjde vše, jak má, Tereza Fajksová se už za šest týdnů stane podruhé maminkou.

VIDEO: Miss Fajksová mluvila o plánování rodiny! 

Video
Video se připravuje ...

Miss Fajksová plánuje dítě. Není už ale náhodou „v tom"? David Turek, Aleš Brunclík

S přítelem Lubošem Gregorem se aktuálně těší na chlapečka, kterého společně pracovně pojmenovali Ferdinand. Ať už se chlapec bude po narození jmenovat jakkoli, na jeho příchod jsou nastávající rodiče připraveni. Mají totiž natrénováno. Společně už vychovávají dceru Lilien (rok a deset měsíců).    

VIDEO: Nejkrásnější žena planety Tereza Fajksová: Záhadný virus z Egypta!

Video
Video se připravuje ...

Nejkrásnější žena planety Tereza Fajksová: Záhadný virus z Egypta! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
41 fotografií