Profesi modelky chtěla už dávno pověsit na hřebík, ale stále dostávala nabídky na práci, a to hlavně ze zahraničí. A tak Petra Friedlová dál fotila snímky, na kterých leckdy neměla nic na sobě. A nejednou zapojila i svého tehdejšího partnera Martina Pouvu. Před deseti lety se společně svlékli v ateliéru a nafotili akty jako vzpomínku na mládí.

„Pro Petru to nebylo nic nového, pro mě ano. A věřte, že to byla hrůza, opravdu únavné. Fotilo se asi šest hodin, každá pozice snad padesátkrát. S výsledkem jsem ale spokojený, jsou to hezké obrázky,“ přiznal tehdy Blesku moderátor. „Má to být hezká památka. Až zestárneme, budeme se na to dívat a říkat si, jak jsme byli pěkní,“ dodal tehdy někdejší moderátor Sportovních novin a současná tvář hlavní novácké zpravodajské relace.

VIDEO: Moderátor Martin Pouva se rozhoupal! Chystá druhou svatbu!

Video
Video se připravuje ...

Moderátor Martin Pouva se rozhoupal! Chystá druhou svatbu! David Turek, Petr Soukup

Ale teď mu asi zbyly jen ty zarámované fotky, protože s Petrou už pár netvoří. „Vlastně se mezi námi nic nestalo, jen jsme přišli společně na to, že se už nemilujeme, pouze se máme rádi. Řešení se nabízelo samo. Zůstat kamarádi a nepokazit to vztahem,“ prozradil Blesku Pouva. Jeho slova potvrdila i Petra.

„Už spolu nejsme rok a neměli jsme potřebu to nikomu říkat. Ale asi už nastal ten pravý čas. Tušení o tom neměli ani kamarádi, ví to jen nejbližší rodina.“

VIDEO: Moderátor Martin Pouva: Se ženami se žít nedá!

Video
Video se připravuje ...

Moderátor Martin Pouva: Se ženami se žít nedá! Blesk TV

Fotogalerie
31 fotografií