Loni v červenci se Monika Absolonová už asi ‚po padesáté‘ rozhodla, že zatočí s přebytečnými kilogramy. Na jejím těle se podepsala zejména dvě těhotenství, při prvním přibrala kolem 20 kilo a při druhém přes 33 kilo. Zpěvačka si proto nyní nastolila režim 16/8 (jíst pouze v osmi hodinách dne a zbylých 16 ze 24 držet půst) a začala se také více hýbat – procházky a běh.

Ale přišly Vánoce a zpěvačka, která peče neskutečně dobré vánočky a výborně vaří českou kuchyni, tak opět přibrala. Do toho se věnuje spolupráci se supermarketem, kdy online vaří... Zkrátka nic nehraje do karet jejímu předsevzetí zhubnout. Navíc je facebook nemilosrdný v tom, že upozorňuje i na vzpomínky z minulosti. 

VIDEO: Hubnoucí Absolonová na narozeninách Františka Janečka: Uvažuju jít dohola!

Video
Video se připravuje ...

Hubnoucí Absolonová na narozeninách Františka Janečka: Uvažuju jít dohola! David Turek, Lukáš Červený

Tahle je z dovolené v Thajsku v lednu v roce 2014. Asi vážně začnu zase něco se sebou dělat. Jsem úplně překvapená, že se sama sobě líbím, škoda, že jsem to tak tenkrát nevnímala. Ale i když se budu snažit zhubnout... zase. Byla bych ráda, kdyby mi ta vůle a odhodlání vydržela aspoň jeden celý den,“ přiznala upřímně zpěvačka. 

Bohužel vůle je ta nejsilnější hybná síla k hubnutí a k tomu vydržet v daném režimu. „Já se vážně naštvu a něco udělám!!! Sežeru čokoládu,“ dodává se smíchem Monika, která je maminkou dvou synů Tadeáše (5) a Matouše (2). 

VIDEO: Monika Absolonová je okroužkovaná! Tajná svatba se snoubencem?

Video
Video se připravuje ...

Monika Absolonová je okroužkovaná! Tajná svatba se snoubencem? Pavlína Horáková, Jan Jedlička

Fotogalerie
45 fotografií