I když se dlouho snažili manželskou krizi ustát, tak stejně přišel konec. Vlastina Svátková Blesku loni na podzim potvrdila, že její druhé manželství s producentem Jiřím Kounickým je u konce s dechem. 

„Manžel se rozhodl to řešit rozvodem a já to respektuji. Byla jsem naivní, žila jsem podle nějakých vysněných představ a neviděla realitu. Pořád jsem se snažila, aby vše bylo skvělé a dokonalé, ale to není. Chyba není jen na straně manžela, ale i na mojí,“ svěřila se Blesku herečka. Nějakou dobu stále společně sdíleli domácnost, ale nakonec se dohodli na prodeji svého domu, finančně se vyrovnat a každý jít svou cestou. 

VIDEO: Vlastina Svátková: Rozvod je nezvratný, možná už se nikdy nevdám

Video
Video se připravuje ...

Vlastina Svátková: Rozvod je nezvratný, možná už se nikdy nevdám. Markéta Reinischová, Lukáš Červený

To se podařilo a Vlastina koupila dům s velkými okny a zahradou, kde roste sakura. Nové hnízdečko si postupně začala postupně zařizovat. Podle posledních fotek převládají barvy, které sama tak ráda nosí. 

Aneb... když jsi v největším stresu, řešíš stěhování, soudy a vlastní existenci, kup si staré křeslo, látku na kabát a nech si ho očalounit,“ pochlubila se křeslem hrajícím barvami Svátková. 

VIDEO: Svátková krizi v manželství neustála: Nechci prosit o lásku!

Video
Video se připravuje ...

Svátková krizi v manželství neustála: Nechci prosit o lásku! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
46 fotografií