Téměř rok seriálový vnuk dědy Potůčka Lubomíra Lipského (†92) z legendárního seriálu Tři chlapi v chalupě trpěl jako zvíře. Ukrutně ho bolela noha, pajdal o holi a nikdo si s ním nevěděl rady.

V nemocnici, kam ho vozil jeho mladší syn, herec Ivan Trojan (56), si s jeho nohou prý vůbec nevěděli rady. „Otékala mi a ukrutně bolela. Pořád tam bádali a bez výsledku. Takže to nebolelo, jenom když jsem ležel, anebo nechodil. A vsedě to nebolelo pouze tehdy, když jsem měl nohu nahoře,“ popisuje Trojan.

Pak se prý do léčby vložila jeho snacha Klára Pollertová-Trojanová (47). „Našla mi specialistu a ten mně všemožnými injekcemi a jinými procedurami dal nohu dohromady,“ raduje se Trojan s tím, že v to už ani nedoufal. A těší to samozřejmě i jeho manželku Olgu (85), se kterou jsou spolu už 62 let.

Bratrem Kláry Pollertové-Trojanové je Lukáš Pollert (50), bývalý olympijský vítěz v kanoistice a především lékař. A otec Barbory, manželky druhého syna a režiséra Ondřeje Trojana (60), je renomovaný chirurg, profesor Pavel Pafko (80), který operoval plíce i Václavu Havlovi (†75).

VIDEO: Vztahy Brodských: Kdysi je spojil jen alkohol! A Trojan promluvil o noci s Emmou

Video
Video se připravuje ...

Vztahy Brodských: Kdysi je spojil jen alkohol! A Trojan promluvil o noci s Emmou Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
20 fotografií