Herečka známá například ze seriálů Vyprávěj či Slunečná v současné době prochází jedním z nejsložitějších období v životě matky – šestinedělím. A aby toho kromě rozbouřených hormonů a sžíváním se se synkem Lukou nebylo málo, Veroniku Arichtevu zkouší vlastní tělo i jinak – tvrdnutím mateřského mléka.

Video
Video se připravuje ...

Veronika Arichteva už manželovi konečně nesmrdí! A komu fandí ve StarDance? Martin Balcar, Aleš Brunclík

„Jedu si už druhou noc pětiboj! Tak až zase uslyším ňákou matku, že kojení je ta nejúžasnější věc na světě, tak po ní ten tvaroh hodím! Nebo jí proplesknu tou ztvrdlou kozou... Tak a je mi líp,“ ulevila si Veronika u fotky na instagramu, kterou přidala do svého denního příběhu. Na fotce je vidět kromě odsávačky na mateřské mléko, teploměru a léků i miska s tvarohem, který má sloužit coby léčivý obklad na rozbolavělé a mlékem zatuhlé prso.

Svým příspěvkem Arichteva také upozornila na fenomén, který se rozmáhá na sociálních sítích, a tím je až nadpozemské opěvování kojení (i na veřejnosti). Jistě lze souhlasit, že když má matka možnost kojit své dítě, protože ne každé se to poštěstí, je to dar, ovšem nikoliv za předpokladu, že to ženu stojí tolik utrpení a bezesných nocí k tomu. O té horší pravdě se už ale na sítích tolik nemluví, a tak jistě fanoušci Veroniky Arichtevy ocení i v tomto případě její typickou upřímnost, s níž se nebojí mluvit na rovinu i o těch svízelných chvílích životem zkoušené matky.

VIDEO: Poslední scéna a konec. Veronika Arichteva se loučila se Slunečnou

Video
Video se připravuje ...

Poslední scéna a konec. Veronika Arichteva se loučí se Slunečnou FTV Prima

Fotogalerie
45 fotografií