Někdy je to tak lepší, než pak se strachem rozbalovat krabice a rozpačitě děkovat za něco, co člověk vůbec nechce. A tak si herečka, která za rok oslaví kulatiny, raději vše potřebné napsala na papír a předala svým dětem. Agátu (35), Vincenta (23), Cyrila (31) a Korduli (15) ve čtvrtek pozvala k sobě domů, upekla kachnu a komorně se slavilo. 

Tu kytku, co máma drží, je od manžela, přivezl jí kurýr. Jinak si máma napsala, že chce únětický pivo, vřes a tři hodiny zkoušení textu hry S láskou Marry, která má příští týden z divadla Bolka Polívky online premiéru,“ prozradila Blesku Agáta Hanychová. Ale to není všechno, ještě chybí jeden dárek. 

VIDEO: Veronika Žilková přiznala: Svatba syna v ohrožení a pláč po hovoru s vnoučaty!

Video
Video se připravuje ...

Veronika Žilková přiznala: Svatba syna v ohrožení a pláč po hovoru s vnoučaty! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Máma si napsala o zvětšovací zrcátko, což Mahulena Bočanová v mém podcastu okomentovala slovy: Zbláznila se, v 59 letech? To už opravdu ne,“ směje se Agáta. Ale bylo to její přání, takže zvětšovací zrcátko dostala. 

Modelka z oslavy zachytila jedno selfie, ke kterému napsala: „Doufám, že jsem první. Nikdo mě v životě neinspiroval víc než ty. Děkuju za to, že jsi. V životě není důležitý, co chceš, ale co vydržíš.“ 

VIDEO: Veronika Žilková po návratu do Česka: Z domu vystěhovala syna i s těhotnou přítelkyní!

Video
Video se připravuje ...

Veronika Žilková po návratu do Česka: Z domu vystěhovala syna i s těhotnou přítelkyní! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
46 fotografií