Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejchlupatější dívka (17) světa si začala holit obličej: Našla lásku a bude se vdávat

Autor: shp - 
13. ledna 2018
19:08

Thajská dívka Supatra Susuphan známá pod přezdívkou Natty (17) drží v Guinessově knize rekordů prvenství jako nejchlupatější a nejvlasatější dívka světa. I když je na první pohled jiná, za své chlupy a vlasy se nikdy nestyděla. Nyní si však začala holit obličej.

Nepřimělo ji k tomu nic menšího než láska! Natty si našla přítele a je do něj po uši zamilovaná. Její láska k mladíkovi je tak velká a silná, že se kvůli němu začala nejenom holit, ale chystá si ho i vzít.

Nejsi pouze mým prvním milencem, jsi láskou mého života,“ napsala Natty na sociální síti. Dívka si je jistá, že našla toho pravého, s kým by měla skončit v chomoutu. Je o tom skálopevně přesvědčená.

Natty trpí Ambrasovým syndromem, kterému se přezdívá vlkodlačí syndrom. Tato velmi vzácná nemoc se projevuje nadměrným růstem vlasů a chlupů po celém světě. Lidé jím trpící jsou pokryti doslova srstí.

Tu je ale kvůli své lásce Natty ochotna shodit. „Není vyléčena, pouze si holí obličej," řekl otec dívky Samrerng. Natty je získala chlupatý rekord v Guinessové knize rekordů v roce 2010.

Necítím se jinak než ostatní, mám spoustu kamarádů ve škole. To, že jsem chlupatá, mě činí výjimečnou,“ prohlásila tehdy Natty. Nerozhodilo ji ani to, že jí kvůli vzhledu některé děti šikanovaly.

Video -  Fitness blogerka se chlubí svými chlupy

Video  Fitness blogerka si rok neholí nohy! A nehodlá s tím přestat  - Youtube/BPŽ
Video se připravuje ...

sokol ( 14. ledna 2018 08:56 )

 To je čupakabra

Zobrazit celou diskusi