Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Noční drama na dálnici u Vyškova: Přepadli bandité dodávku napěchovanou penězi?

Autor: jn - 
22. dubna 2018
20:00

Jako v béčkové detektivce! V noci na neděli uzavřela policie dálnici D46 na rozhraní Vyškovska a Prostějovska. „Kolem jedné hodiny ranní došlo ve vzdálenosti 8,4 kilometru dálnice D 46 ve směru na Olomouc k loupežnému přepadení. Při samotné události nebyl nikdo zraněn,“ řekl Blesku policista Pavel Šváb.

Dálnice kvůli tomu byla zhruba od dvou do devíti hodin uzavřená v obou směrech. „Důvodem bylo ohledání místa události,“ řekl policista Pavel Šváb.

"Podle prvotních výsledků prověřování spolupachatelé pravděpodobně zastavili provoz na dálnici tak, aby samotný čin, ke kterému došlo zhruba o 200 metrů dál, proběhl beze svědků,“ upřesnil policista.

Kriminalisté proto žádají všechny svědky, kteří zůstali stát ve vzniklé koloně (zhruba v prostoru 8,2 km ve směru časově zhruba mezi jednou a čtvrt na dvě ráno), aby se přihlásili na lince 158. „Pomoci by mohly i záznamy z palubních kamer,“ požádal veřejnost o pomoc policejní mluvčí.

Podrobnosti k samotnému loupežnému přepadení zatím policie nemůže sdělit. Podle informací Blesku tam přepadli neznámí pachatelé se zbraněmi v rukou dodávku převážející peníze. Tuto verzi ale policie odmítla jakkoliv komentovat.

Video: Lupiči v autě s českou SPZ přepadli slovenskou benzinku: Luxusní audi pak utopili

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání